22.7 C
București
marți, 8 octombrie 2024
AcasăȘtirile zileiApple va lansa un nou model de iPhone, mai subţire decât celelalte

Apple va lansa un nou model de iPhone, mai subţire decât celelalte

Apple se pregătește să lanseze anul viitor un nou model de iPhone, denumit iPhone 17 Slim, care promite să fie mai subțire decât predecesoarele sale, grație unui nou tip de ecran OLED.

Apple va lansa un nou model de iPhone, mai subţire decât celelalte

Conform informațiilor, acest ecran este de tip TDDI OLED și a fost dezvoltat de compania taiwaneză Novatek.

Inovația constă în faptul că driverul ecranului și senzorul tactil sunt integrate într-o singură unitate, ceea ce va permite o construcție mai compactă și, astfel, un smartphone vizibil mai subțire.

Se estimează că iPhone 17 Slim va fi cu câțiva milimetri mai subțire comparativ cu modelele anterioare.

Acest nou model va face parte din seria de smartphone-uri pe care Apple le va lansa în 2025, având rolul de a înlocui modelul Plus.

Apple Inc. este una dintre cele mai influente și recunoscute companii de tehnologie din lume, având un impact semnificativ asupra industriei electronice și a modului în care utilizatorii interacționează cu tehnologia.

Fondată în 1976 de Steve Jobs, Steve Wozniak și Ronald Wayne, Apple a început ca un mic start-up dedicat producției de computere personale.

Primul produs notabil al companiei, Apple I, a fost construit în garajul lui Jobs, dar a fost rapid urmat de Apple II, care a devenit un mare succes comercial și a ajutat la popularizarea conceptului de computer personal.

Pe parcursul decadelor, Apple a continuat să inoveze și să se extindă, lansând produse care au revoluționat diverse domenii. În 1984, compania a introdus Macintosh, primul computer personal cu interfață grafică, care a schimbat modul în care utilizatorii interacționau cu computerele.

Cu toate acestea, compania a cunoscut dificultăți în anii ’90, ceea ce a dus la întoarcerea lui Steve Jobs în 1997, care a revitalizat Apple și a pus bazele unei perioade de succes fără precedent.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Tragedie în baschetul românesc! Marie Tyra Whitehead, jucătoare la CSM Târgoviște, găsită decedată în apartament

Marie Tyra Whitehead, baschetbalistă americană de 26 de ani, legitimată la CSM Târgoviște, a fost găsită fără viață în apartamentul său. Poliția Dâmbovița investighează...

Revolut vrea să devină o bancă locală în România

România este a doua piață pentru Revolut, cu 4 milioane de clienți, după Marea Britanie Din decembrie, Revolut va opera în România printr-o sucursală locală,...

Netanyahu la un an de la atacul Hamas: „ Vom continua lupta”

Premierul israelian Benjamin Netanyahu le-a promis luni seara compatrioţilor săi că va continua lupta până la atingerea obiectivelor de război stabilite de guvernul său,...
Ultima oră
Pe aceeași temă