24.2 C
Bucureศ™ti
joi, 3 octombrie 2024
AcasฤƒEconomieEconomie internฤƒANAF va publica trimestrial lista contribuabililor fฤƒrฤƒ restanศ›e fiscale

ANAF va publica trimestrial lista contribuabililor fฤƒrฤƒ restanศ›e fiscale

Agenศ›ia Naศ›ionalฤƒ de Administrare Fiscalฤƒ (ANAF) va publica, trimestrial, lista contribuabililor persoane juridice care ศ™i-au declarat ศ™i achitat la timp obligaศ›iile fiscale ศ™i nu au datorii restante.

Pรขnฤƒ la sfรขrศ™itul lunii octombrie, va fi disponibilฤƒ โ€žlista albฤƒโ€ pentru cel de-al treilea trimestru din 2024, potrivit ANAF.

Aceastฤƒ iniศ›iativฤƒ este rezultatul Ordinului ANAF nr. 1.923/2022, care stabileศ™te procedura de publicare a listei contribuabililor fฤƒrฤƒ obligaศ›ii restante, aprobatฤƒ รฎn Monitorul Oficial din 1 noiembrie 2022.

Pentru a fi incluศ™i pe aceastฤƒ listฤƒ, contribuabilii trebuie sฤƒ รฎndeplineascฤƒ urmฤƒtoarele condiศ›ii:

  • Sฤƒ fi depus toate declaraศ›iile fiscale pe perioada de prescripศ›ie, conform vectorului fiscal, pรขnฤƒ la data รฎntocmirii listei;
  • Sฤƒ fi achitat la scadenศ›ฤƒ toate obligaศ›iile fiscale principale ศ™i accesorii pentru trimestrul respectiv;
  • Sฤƒ nu aibฤƒ datorii bugetare restante la data รฎntocmirii listei.

Pe listฤƒ vor fi incluศ™i ศ™i contribuabilii care beneficiazฤƒ de facilitฤƒศ›i la platฤƒ, conform legislaศ›iei, dacฤƒ acestea sunt รฎn derulare.

Verificarea declaraศ›iilor fiscale se va face la data รฎntocmirii listei, indiferent de termenele legale pentru unele obligaศ›ii, cum ar fi declaraศ›ia de accize.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttps://www.romanialibera.ro
Narcis Roศ™ioru, nฤƒscut รฎn 1989, este un profesionist รฎn comunicare ศ™i mass-media din Bucureศ™ti. รŽncepรขnd cu 1 iulie 2024, s-a alฤƒturat echipei Romรขnia Liberฤƒ. Anterior, Narcis a avut diverse roluri รฎn mass-media, inclusiv editor web ศ™i specialist รฎn social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro ศ™i producฤƒtor video la Mediafax Group. A fost ศ™i redactor-ศ™ef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorialฤƒ ศ™i gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomฤƒ de master รฎn Tehnici de Comunicare ศ™i Producศ›ie Mass-Media de la Universitatea Dunฤƒrea de Jos din Galaศ›i, unde a obศ›inut ศ™i diploma de licenศ›ฤƒ รฎn Jurnalism.
Cele mai citite

Suceava: O femeie a fost strivitฤƒ de un copac tฤƒiat de angajaศ›ii Primฤƒriei

Incident ลŸocant la Suceava: o angajatฤƒ DGASPC a ajuns la spital cu fracturi la picioare ลŸi lovituri la cap, dupฤƒ ce un copac tฤƒiat...

Oraศ™ul din Romรขnia care vinde nฤƒmolul provenit din epurarea apei menajere pentru a fi folosit รฎn agriculturฤƒ

Utilizarea nฤƒmolului provenit din epurarea apei menajere รฎn agriculturฤƒ reprezintฤƒ o soluศ›ie sustenabilฤƒ ศ™i inovatoare pentru valorificarea deศ™eurilor rezultate din tratarea apei, considerฤƒ reprezentanศ›ii...

Prinศ›esa Kate Middleton a รฎmbrฤƒศ›iศ™at o adolescentฤƒ bolnavฤƒ de cancer

Palatul Kensington a publicat miercuri imagini cu prinลฃul William ลŸi soลฃia sa Kate care s-au รฎntรขlnit cu Liz Hatton, o adolescentฤƒ bolnavฤƒ de cancer,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ