15.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSportFotbalMihai Teja, debut cu stângul pe banca lui Vejle!

Mihai Teja, debut cu stângul pe banca lui Vejle!

Mihai Teja a pierdut primul meci în calitate de antrenor principal al echipei daneze Vejle, scor 1-2 împotriva lui FC Copenhaga, după ce formația sa a condus cu 1-0.

Mihai Teja (46 de ani) a debutat pe banca lui Vejle, echipa din prima ligă a Danemarcei, dar nu a reușit să obțină un rezultat pozitiv împotriva vicecampioanei FC Copenhaga. În ciuda faptului că echipa sa a deschis scorul imediat după pauză, Vejle a cedat în finalul partidei, pierzând cu 1-2. Aceasta este a zecea înfrângere consecutivă pentru Vejle, care ocupă ultimul loc în clasament.

Înfrângere dureroasă pentru Teja, după ce Vejle a condus

Vejle a început partida într-o notă pozitivă, înfruntându-i pe cei de la FC Copenhaga, o echipă aflată pe locul secund în campionatul danez. După o primă repriză fără goluri, formația pregătită de Mihai Teja a reușit să deschidă scorul în minutul 46 prin Kristian Kirkegaard. Golul său părea să pună echipa românului într-o poziție bună pentru a obține un rezultat surprinzător, însă lucrurile au luat o turnură nefavorabilă în a doua parte a jocului.

În minutul 62, FC Copenhaga a primit un penalty, transformat de Kevin Diks, care a adus egalitatea pe tabelă. În ciuda eforturilor echipei lui Teja de a rezista asalturilor echipei adverse, Andreas Cornelius a marcat golul victoriei pentru Copenhaga în minutul 85, închizând astfel partida la scorul de 1-2. Acest rezultat i-a lăsat pe cei de la Vejle fără punct, continuându-le seria de înfrângeri.

Teja, dezamăgit de rezultat, dar încrezător în echipă

La finalul partidei, Mihai Teja s-a declarat dezamăgit de rezultat, dar a lăudat prestația echipei sale. „Îmi pare rău pentru jucători, deoarece cred că am fi meritat un punct. Aș vrea să le mulțumesc jucătorilor pentru o prestație și o mentalitate bună. Dar trebuie să fim și mai uniți și să muncim și mai mult! Cred în această echipă – nimic nu este imposibil, dar obiectivul nostru este să câștigăm meciurile”, a declarat Teja pentru site-ul oficial al clubului Vejle.

Antrenorul român a fost numit pe banca lui Vejle cu doar cinci zile înainte de această partidă, pe 24 septembrie, având puțin timp pentru a implementa ideile sale tactice. În ciuda situației dificile, Teja se arată optimist și consideră că echipa poate reveni pe un făgaș pozitiv.

Vejle se află într-o poziție delicată în Superliga daneză, ocupând ultimul loc cu 10 înfrângeri din tot atâtea meciuri. Echipa este la 7 puncte distanță de locul 11, iar Teja are o misiune dificilă de a redresa situația și de a evita retrogradarea. Este prima experiență a lui Mihai Teja ca antrenor principal în afara României, după ce a fost secundul lui Mircea Rednic la mai multe echipe, inclusiv Khazar Lankaran și Standard Liege.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Andrea Capone, fost fotbalist al lui Cagliari, a murit la 43 de ani

Italia este în doliu după decesul subit al fostului fotbalist Andrea Capone, care s-a stins din viață la doar 43 de ani, în urma...

Crimă oribilă în București: a fost ucis cu o sapă. Cadavrul a fost găsit după mai multe zile

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost arestat preventiv, pentru uciderea unui bărbat, de 34 de ani, într-un imobil abandonat din...

VIDEO Ninge pe cel mai înalt drum din România. Lucrătorii de la Drumurile Naționale acționează cu utilaje de deszăpezire

Ninge pe cel mai înalt drum din țară, Transalpina, iar lucrătorii de la Drumurile Naționale acționează pentru îndepărtarea zăpezii. Stratul de zăpadă este de 1...
Ultima oră
Pe aceeași temă