30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSocialNeamț: Un bărbat a murit în incendiul pe care chiar el l-a...

Neamț: Un bărbat a murit în incendiul pe care chiar el l-a provocat

Tragedie în Neamț. Un bărbat a murit într-un incendiu pe care chiar el l-a provocat, pe un teren din comuna Dragomireşti, transmite B1Tv.


Tragedia a avut loc sâmbătă. Bărbatul, care avea 73 de ani, şi-a pierdut viaţa surprins de incendiul pe care chiar el l-a declanșat.

„La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la vegetaţia uscată şi resturi de coceni de porumb. Din păcate, a fost identificat un bărbat în vârstă de aproximativ 73 ani, fără semne vitale, cu arsuri pe toată suprafaţa corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, căpitanul Irina Popa, potrivit Agerpres.

Incendiul a afectat circa trei hectare de vegetaţie.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Incendiu la un bloc din Botoșani. Zeci de persoane evacuate

Locatarii unui bloc din municipiul Botoşani au fost evacuaţi, miercuri seară, în urma unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul al doilea al imobilului, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, la faţa locului au ajuns patru autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„14 persoane aflate la etajele inferioare au fost evacuate preventiv. Două persoane care au suferit arsuri uşoare la nivelul feţei şi membrelor superioare, care au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, o a treia persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, în timp ce o altă femeie, aflată la etajul patru, netransportabilă, a fost monitorizată de un echipaj medical în propria locuinţă, tot în urma unui atac de panică”, au precizat oficialii ISU.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Mircea Geoană ia apărarea jurnaliștilor americani și celui român anchetați de Rusia

Libertatea de exprimare nu este doar un drept, ci şi o responsabilitate, afirmă Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidenţiale. El condamnă "cu toată fermitatea"...

Germania și Franța cer amânarea controalelor biometrice la frontierele UE, invocând riscul de haos pentru călători

Germania și Franța au notificat Comisia Europeană că noul sistem de controale biometrice la frontierele Uniunii Europene nu este pregătit pentru implementare, relatează Financial...

Norvegia renunță la acordarea automată a azilului pentru refugiații ucraineni

Guvernul Norvegiei a anunțat vineri că încetează de îndată politica de acordare automată a azilului pentru refugiații ucraineni, marcând o schimbare semnificativă în abordarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă