23.5 C
București
joi, 26 septembrie 2024
AcasăPoliticăIohannis anunță de la ONU că nu a dorit o lege pentru...

Iohannis anunță de la ONU că nu a dorit o lege pentru el: „Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană“

Președintele Klaus Iohannis a subliniat în cadrul mesajului său de la ONU că nu este posibil să se creeze o lege dedicată unei persoane, referindu-se la discuțiile despre un posibil amendament care i-ar permite să candideze pe listele PNL pentru o funcție de senator.

Klaus Iohannis a precizat că nu este de acceptat ca o lege să fie făcută pentru o persoană: „Despre această lege pot să vă spun că pentru mine este foarte clar. Nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine și pot să vă spun cu certitudine ca voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană. Nu va exista această lege și eu nu doresc această lege”, a declarat Iohannis, la ONU.

PNL a depus o inițiativă legislativă care i-ar fi permis președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare din postul de independent pe lista PNL, fără să își dea demisia, însă PSD a anunțat că nu va susține această inițiativă.

Alin Ion
Alin Ion
Alin este un jurnalist din Târgu Jiu cu o vastă experiență în domeniul presei scrise și audiovizuale. Absolvent al Colegiului Național "Spiru Haret" din Târgu Jiu și licențiat al Facultății de Filosofie-Jurnalism. Alin și-a început cariera ca reporter la „Ora Gorjului" în 1998. A deținut poziții de redactor-șef la publicații precum „Informația Gorjului" și "Gazeta de Sud", redacția Tg. Jiu, posturile Gorj Tv și Radio Târgu Jiu, șef de redacție Tg. Jiu la Adevărul de Seară și a colaborat ca corespondent pentru publicații importante, inclusiv "Evenimentul Zilei" și "Adevărul", unde a publicat mii de articole. De asemenea, a fost realizator de emisiuni radio și TV, și a primit numeroase distincții, inclusiv premiul „Cel mai bun jurnalist" în cadrul Galei Premiilor Antena 1 Târgu Jiu. În prezent, Alin este redactor la Gorj Online și realizator de emisiuni la Radio Accent și Accent TV.
Cele mai citite

Investiții în comunitățile rome: O soluție cheie pentru criza forței de muncă în Balcanii de Vest

De Neda Korunovska și Zeljko Jovanovic Balcanii de Vest – Serbia, Albania, Macedonia de Nord, Kosovo, Muntenegru și Bosnia și Herțegovina – se află la...

Discuții incerte la Bruxelles privind planul României de reducere a deficitului bugetar din 2025

Discuțiile de la Bruxelles privind planul de reducere a deficitului bugetar al României, ce ar trebui implementat din 2025, rămân în acest moment incerte....

Lumi paralele: cozi la ghișee cu ANAF digitalizat

Imaginează-ți două lumi care coexistă. Într-o parte, un oraș digital, luminos și modern, unde toate documentele circulă la viteza luminii, click-urile deschid porți către...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU

  1. De rasul curcilor! Dupa ce s-a milogit de pesedisti vreo saptamana, dupa ce inclusiv Ciuca recunostea ca Iohannis, el si Ciolacu cazusera de acord inca din luna aprilie pentru votarea unei ”legi Iohannis”, si mai ales dupa ce pesedistii i-au dat placute suedeze mai deunazi anuntand ca nu vor vota nicicum ”legea Iohannis”, hop si mascariciul cu cap de neamț, tocmai de la Washington, ca vezi Domane, el nu doreste legea si nu o va aproba )) Adica dupa ce a aflat ca nu mai are ce..aproba, se baga si el in seama si zice ca nu aproba!:)) Caragiale , nu alta!