27.5 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportTenisEmma Răducanu se retrage de la China Open din cauza unei accidentări

Emma Răducanu se retrage de la China Open din cauza unei accidentări

Sportiva britanică de origine română, Emma Răducanu, s-a retras de la turneul China Open din cauza unei accidentări la gleznă care necesită mai mult timp pentru recuperare.

Emma Răducanu, campioană la US Open în 2021, a anunțat retragerea sa de la China Open printr-un mesaj postat pe platforma X (fostul Twitter). Decizia a fost luată în urma unei accidentări la ligamentele gleznei, suferită în timpul sferturilor de finală de la Korea Open, unde sportiva a fost nevoită să abandoneze după ce a pierdut primul set cu 6-1 împotriva Dariei Kasatkina.

Accidentarea o ține pe Răducanu departe de competiții

Răducanu a declarat că accidentarea are nevoie de mai mult timp pentru vindecare, ceea ce face imposibilă participarea ei la turneul de la Beijing, programat să înceapă în această săptămână. În ciuda acestei situații, jucătoarea în vârstă de 21 de ani și-a exprimat speranța că va reveni cât mai curând posibil pe teren, după ce în ultima perioadă s-a concentrat pe îmbunătățirea jocului său în turneele din Asia.

Aceasta nu este prima retragere importantă de la China Open, întrucât alte nume de top, precum Iga Świątek și Elena Rybakina, au decis să nu participe din motive personale și, respectiv, din cauza unei accidentări la spate. În ceea ce privește următoarele competiții, nu este sigur dacă Răducanu va putea participa la Wuhan Open, care urmează să înceapă pe 7 octombrie.


Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Oierii își strigă durerea în fața Guvernului. Pesta le-a falimentat fermele

Ciobanii cer ridicarea carantinei și preț minim garantat pentru carne O delegație a protestatarilor a fost chemată la discuții în Palatul Victoria. Fermierii cer oprirea...

Oierii își strigă durerea în fața Guvernului. Pesta le-a falimentat fermele

Ciobanii cer ridicarea carantinei și preț minim garantat pentru carne O delegație a protestatarilor a fost chemată la discuții în Palatul Victoria. Fermierii cer oprirea...

Diavolul și motanul

În zodiacul chinezesc în care nici chinezii nu mai cred, anul 2024 este anul Dragonului de Lemn. Cum noi nu avem încă un zodiac...
Ultima oră
Pe aceeași temă