25.7 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportFotbalLouis Munteanu, surprins în club după meciul cu Hermannstadt

Louis Munteanu, surprins în club după meciul cu Hermannstadt

La doar câteva ore după remiza dintre CFR Cluj și Hermannstadt, Louis Munteanu a fost văzut petrecând până în zori într-un club de noapte din Cluj-Napoca.

Louis Munteanu, atacantul de 22 de ani al celor de la CFR Cluj, a atras atenția presei după ce a fost surprins într-un club la scurt timp după meciul echipei sale împotriva lui FC Hermannstadt, încheiat 0-0. Deși echipa lui Dan Petrescu a revenit la Cluj-Napoca în jurul miezului nopții, Munteanu nu s-a retras pentru odihnă, alegând în schimb să continue noaptea într-un club din oraș.

Atacantul lui CFR Cluj a fost surprins consumând alcool și ascultând manele

Conform informațiilor oferite de Fanatik, fotbalistul a fost văzut în clubul „Plan B”, situat în apropierea Cluj Arena, distrându-se până în jurul orei 5 dimineața, consumând whisky și ascultând manele. Acest moment vine într-un context în care Munteanu nu a reușit să marcheze sau să aibă un impact semnificativ în meciul din acea zi.

Acesta nu este primul incident de acest gen pentru Munteanu. În primăvara anului 2024, în timp ce evolua pentru Farul Constanța, el a fost surprins din nou într-un club de noapte după o victorie împotriva Rapidului, scor 2-1, sărbătorind pe muzică.

Alte cazuri de indisciplină în fotbalul românesc

Comportamentul lui Munteanu amintește de un episod similar din februarie 2024, când Alexandru Albu și Andrei Borza, jucători la Rapid București la acea vreme, au fost sancționați de club după ce au fost surprinși petrecând într-un club după o înfrângere cu Poli Iași. Cei doi fotbaliști au fost amendați și retrogradați la echipa secundă. Ulterior, Alexandru Albu a plecat la Al-Hazem în Arabia Saudită, iar Borza a pierdut locul de titular la Rapid.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Directorul de școală, demis când vrea primarul

Conform noului Regulament-Cadru, primarul și Consiliul local pot propune demiterea unui director de școală Începând cu anul școlar 2024-2025, directorii de școli pot fi demiși...

Oierii își strigă durerea în fața Guvernului. Pesta le-a falimentat fermele

Ciobanii cer ridicarea carantinei și preț minim garantat pentru carne O delegație a protestatarilor a fost chemată la discuții în Palatul Victoria. Fermierii cer oprirea...

Accidentare horror pentru Ter Stegen! Portarul Barcelonei va lipsi întregul sezon

Portarul Barcelonei, Marc-André ter Stegen, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Villarreal și a fost transportat de urgență la spital, unde s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă