22.8 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportFotbalVIDEO. Botoșani - Gloria Buzău, meci cu 6 goluri! Cinci reușite după...

VIDEO. Botoșani – Gloria Buzău, meci cu 6 goluri! Cinci reușite după pauză

Meciul dintre FC Botoșani și Gloria Buzău, disputat în cadrul etapei a 10-a din Superliga, s-a încheiat cu un spectaculos 3-3, fiind unul dintre cele mai palpitante jocuri din acest sezon al Ligii 1.

Botoșani – Gloria Buzău 3-3

Partida, care a deschis etapa, a avut o desfășurare intensă, deși prima repriză s-a încheiat cu doar un gol, scorul final a inclus alte cinci reușite.

Constantin Budescu a deschis scorul în minutul 40 cu un șut din afara careului, după un corner bine executat. La scurt timp, Budescu a fost aproape de o dublă, având o acțiune individuală remarcabilă în care a trecut de doi fundași, dar a ratat în fața porții, șutând peste.

FC Botoșani a egalat în minutul 69 prin Jaly Mouaddib, care a înscris la colțul scurt. Cinci minute mai târziu, Aldair a ridicat nivelul spectacolului cu un gol senzațional din apropierea liniei de la mijlocul terenului, aducând Gloria Buzău din nou în avantaj.

În minutul 80, Matricardi a deviat nefericit mingea în propria poartă, restabilind egalitatea pentru FC Botoșani. În minutul 89, Hervé Ongenda a adus echipa gazdă în avantaj cu un gol din interiorul careului, însă partida nu era încă decisă. Alexandru Ișfan a egalat dramatic în minutul 90+1, cu o execuție precisă de la marginea careului.

După acest rezultat, FC Botoșani rămâne pe locul 15 în clasament, în timp ce Gloria Buzău se află pe ultima poziție, în ciuda spectacolului oferit pe teren.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Cum să îți amenajezi livingul cu fotolii puf eco?

Vrei să îți amenajezi livingul diferit? În cazul acesta, poți opta pentru mobilier inedit, așa cum sunt și fotoliile puf eco. Aceasta alegere...

Ministrul Câciu: România își bazează deficitul pe investiții, singura cale spre dezvoltare economică

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România se numără printre puținele țări din UE al căror deficit bugetar este generat...

Rațiu, dorit în cele mari campionate ale Europei!

Andrei Rațiu a făcut un meci mare în La Liga, la începutul acestei săptămâni, iar prestația sa nu a trecut neobservată. Presa din Spania...
Ultima oră
Pe aceeași temă