22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportFotbalGreu și în liga a doua din Turcia! Dorin Rotariu a ajuns...

Greu și în liga a doua din Turcia! Dorin Rotariu a ajuns la 9 luni fără fotbal

Dorin Rotariu (29 de ani) încearcă să-și relanseze cariera la Ankaragucu, în liga secundă din Turcia, însă mijlocașul nu a reușit încă să debuteze pentru noua sa echipă, fiind pe bancă în meciul pierdut de Ankaragucu, scor 2-3, cu Karagumruk.

Dorin Rotariu traversează o perioadă dificilă în cariera sa, nereușind să se impună la echipele la care a evoluat în ultimii ani. După o experiență nefericită la Ludogoreț și o scurtă perioadă la FCSB, unde nu a reușit să se remarce, Rotariu caută un nou început în Turcia. Mijlocașul nu a mai jucat într-un meci oficial de aproape 9 luni, ultima sa apariție fiind în decembrie 2023, într-o partidă de Cupă a României dintre FCSB și FCU Craiova.

Un parcurs dificil pentru Rotariu

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă dificilă, Rotariu rămâne un jucător apreciat pentru potențialul său. În cariera sa, a avut momente de succes, cum ar fi perioada petrecută la Dinamo sau la Astana, dar constanța i-a lipsit în ultimele sezoane. Într-o singură stagiune din ultimii cinci ani, a reușit să joace mai mult de 20 de meciuri doar în sezonul 2022/2023, la Atromitos, în Grecia.

Unchiul său, Iosif Rotariu, fost internațional și actual scouter al celor de la Farul Constanța, a vorbit recent despre dificultățile lui Dorin, la Liga DigiSport: „Nu era capabil să joace în prima ligă când a ajuns la FCSB, dar are multe calități. Sper să înceapă să joace cât mai repede la Ankaragucu și să își relanseze cariera.” Acesta a explicat că perioada îndelungată fără meciuri și lipsa antrenamentelor la cel mai înalt nivel au contribuit la eșecul său la FCSB.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Pilonul II de pensii: Ce trebuie să știe participanții despre retragerea fondurilor și continuarea investițiilor

Contribuția la Pilonul II de pensii este reglementată prin lege și reprezintă un procent din salariul brut al fiecărui angajat. În prezent, aceasta este...

Raya a salvat-o pe Arsenal de la eșec! Portarul spaniol a avut o paradă uluitoare

David Raya, portarul lui Arsenal, a fost protagonistul unei duble parade impresionante care a salvat echipa sa în meciul împotriva Atalantei, scor 0-0, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă