20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSocialEvenimentSecretara-șefă de la Universitatea de Medicină a fost găsită într-un lac din...

Secretara-șefă de la Universitatea de Medicină a fost găsită într-un lac din Capitală

Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului Omoruri

În vârstă de 43 de ani, Cătălina Vali Matei a fost dată dispărută noaptea trecută. Cadavrul ei a fost descoperit astăzi, într-un lac din Capitală.

„În urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Serviciul Investigații Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viață, într-un lac din Capitală. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Poliţia. 

Femeia a fost dată dispărută, după ce nu a mai ajuns la serviciu.

Știrea inițială

Secretara-șefă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Matei Vali Cătălina, în vârstă de 43 de ani, a fost dată dispărută și este căutată de polițiști.

Potrivit unui anunț făcut de Poliția Capitalei, femeia a plecat de la domiciliul ei din Sectorul 2 în cursul dimineții de 18 septembrie 2024 și nu a mai revenit.

A fost declanșată o anchetă, iar Poliția Română a inclus-o pe lista persoanelor date în urmărire națională. Dispariția a fost semnalată după ce femeia a fost văzută ultima dată în jurul orei 00:00.

„Astăzi, 18 septembrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei femei care a plecat în cursul acestei dimineţi de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 şi nu a mai revenit până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Matei Vali Cătălina, este în vârstă de 43 de ani”, transmite Poliția Capitalei.

Dana Macsim
Dana Macsimhttps://www.romanialibera.ro
Dana Macsim este o profesionistă experimentată în jurnalism și comunicare, cu o carieră diversificată în mass-media și educație. A fost editor și prezentator de știri la Realitatea Plus din București, rol pe care l-a ocupat din decembrie 2019 până în iulie 2024. Începând cu 1 iulie 2024, Dana s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, a lucrat la Prima tv, Național Tv, Profit.ro și Money Channel în aceleași funcții. Dana a fost coordonator de marketing și comunicare la TCE 3 Brazi Group și expert în comunicare la Agenția pentru Dezvoltare Regională – Nord-Est. De asemenea, a fost manager la Centrul pentru Artă și Cultură Neamț și copywriter la Opera Comică pentru Copii din București. Pe lângă activitatea în jurnalism, Dana a fost și este profesor de limba franceză și de limba și literatura română la diverse instituții de învățământ. Dana deține un master în Comunicare de la Universitatea din București și este traducător și interpret certificat pentru limba franceză.
Cele mai citite

Rusia ar sprijini includerea Pakistanului în BRICS, afirmă vicepremierul rus

Viceprim-ministrul rus Alexei Overchuk a declarat că Moscova ar susține includerea Pakistanului în BRICS, scrie Reuters. Rusia ar sprijini includerea Pakistanului în BRICS „Am sprijini acest...

BEC: Candidaturile și listele cu susținători pentru alegerile prezidențiale se depun până pe 5 octombrie

Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerea Preşedintelui României din 2024 a decis, marţi, că, până la 5 octombrie, ora 24,00, partidele politice, organizaţiile cetăţenilor...

Cod galben de ploi torențiale pentru 9 județe din țară

Avertizarea meteo este valabilă pentru joi, în intervalul 19 septembrie, ora 03 – 19 septembrie, ora 18 În Moldova și în nordul Dobrogei vor fi perioade...
Ultima oră
Pe aceeași temă