20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiUn jucător de la FCSB, prezent la înmormântarea lui Gigi Mulțescu. Campioana...

Un jucător de la FCSB, prezent la înmormântarea lui Gigi Mulțescu. Campioana României, omagiu pentru fostul antrenor

La înmormântarea fostului mare antrenor și fotbalist Gigi Mulțescu au participat sute de oameni, inclusiv jucători și oficiali din fotbalul românesc, aducându-i un ultim omagiu celui care a marcat istoria fotbalului din România.

Sute de persoane au fost prezente pe 18 septembrie la cimitirul ”Reînvierea” din București, unde Gigi Mulțescu a fost condus pe ultimul drum. Printre cei prezenți s-a numărat și Alexandru Băluță, jucător al campioanei României, FCSB. Băluță a dorit să își arate respectul față de antrenorul care i-a relansat cariera la Universitatea Craiova, în sezonul 2016-2017.

Alex Băluță, reprezentantul FCSB la ceremonia funerară

De asemenea, Mihai Stoica și Vali Argăseală, doi oficiali importanți ai FCSB, au fost prezenți la ceremonia de înmormântare, iar clubul a trimis o coroană funerară în semn de omagiu. Mulțescu, deși asociat cu Dinamo, a avut o carieră vastă, activând la mai multe cluburi, inclusiv Petrolul Ploiești și Universitatea Cluj, care și-au exprimat regretul pentru pierderea suferită.

Zeci de coroane și omagii au fost aduse de cluburi, suporteri și apropiați, iar Dinamo și Petrolul au expus tricouri și tablouri cu imaginea legendarului tehnician. Jucători și antrenori de la Dinamo, precum Ahmed Bani și Florentin Petre, au fost de asemenea prezenți, alături de sute de oameni care au asistat la slujba de înmormântare.

Cu o zi înainte, sicriul a fost purtat pe stadionul Dinamo, în cadrul unui moment emoționant, la care au asistat aproximativ 200 de persoane.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Gheroghe Mărmureanu a vorbit despre următorul mare cutremur din România

Luni, 16 septembrie, România a fost zguduită de un cutremur cu magnitudinea de 5,4, care a fost resimțit nu doar pe teritoriul țării, ci...

Liga Campionilor la fotbal: Bayern Munchen a zdrobit Dinamo Zagreb cu 9-2

Bayern Munchen a realizat scorul primei etape a Ligii Campionilor la fotbal, în noul format, 9-2 cu Dinamo Zagreb, marţi seara, pe Allianz Arena. În...

Seara Palatului Elisabeta dedicată municipiului Ploiești – miercuri, 18 septembrie 2024

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei va găzdui, la Palatul Elisabeta, miercuri, 18 septembrie 2024, la ora 17, o seară dedicată municipiului Ploiești, Capitala Tineretului...
Ultima oră
Pe aceeași temă