13.2 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSportFotbalRăzvan Oaidă a semnat cu U Cluj!

Răzvan Oaidă a semnat cu U Cluj!

Răzvan Oaidă, fostul mijlocaș al Rapidului, a semnat un contract cu U Cluj, echipă aflată pe primul loc în Liga 1, și va continua să evolueze în campionatul românesc.

După despărțirea de Rapid, Răzvan Oaidă a surprins alegând să semneze cu U Cluj, deși inițial părea că va opta pentru UTA Arad. Mijlocașul, care a evoluat de-a lungul carierei pentru cluburi precum FC Botoșani, FCSB și Rapid, a fost prezentat oficial de ardeleni la două zile după victoria lor cu 2-0 împotriva fostei sale echipe.

Răzvan Oaidă, transfer surpriză la U Cluj

„Răzvan Oaidă este noul jucător al Universității Cluj. Mijlocașul, care are Cupa României în palmares și peste 180 de meciuri în Superliga, a semnat un contract valabil pe doi ani”, au anunțat oficialii de la U Cluj pe rețelele de socializare.

Oaidă, încântat de noua provocare

După semnarea contractului, Oaidă a transmis un mesaj entuziast fanilor lui U Cluj, invitându-i să susțină echipa la următorul meci împotriva Universității Craiova. Cu o valoare de piață de 850.000 de euro conform Transfermarkt, Oaidă este pregătit să contribuie la succesul echipei sale.

Înaintea duelului cu Universitatea Craiova, U Cluj conduce clasamentul Ligii 1 cu 21 de puncte, în timp ce adversarii lor ocupă locul 4 cu 15 puncte.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Cultură de canabis descoperită într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica

Procurorii DIICOT au descoperit două culturi de canabis în județul Neamț, una amplasată într-o comună și cealaltă într-o zonă împădurită de pe muntele Pietricica....

Elena Lasconi promite transparență totală privind cheltuirea banilor Administraţiei Prezidenţiale

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri că, dacă va câştiga alegerile, va face publice toate cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale şi va diminua bugetul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă