21.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalNeil Lennon, încă afectat de experiența din România: „Incredibil de neprofesionist”

Neil Lennon, încă afectat de experiența din România: „Incredibil de neprofesionist”

Neil Lennon, fostul antrenor al Rapidului, încă resimte modul în care a fost tratat în România, după despărțirea de clubul giuleștean, și își dorește să revină cât mai curând în antrenorat.

După ce a fost demis de la Rapid din cauza rezultatelor modeste, Neil Lennon și-a exprimat nemulțumirea față de felul în care a fost tratat atât el, cât și staff-ul său, fără a nominaliza persoanele implicate. „Am fost tratați foarte prost de anumite persoane în mass-media. Știți despre cine vorbesc. A fost incredibil de neprofesionist”, a declarat Lennon, conform sportpesurse.ro.

Critici dure la adresa tratamentului primit în România

În cele 6 meciuri pe banca Rapidului, Lennon a obținut 5 egaluri și o înfrângere, rezultate care au determinat conducerea clubului, în frunte cu Dan Șucu, să-l înlocuiască cu Marius Șumudică.

Planurile de viitor ale lui Neil Lennon

Chiar dacă a avut o experiență dificilă în România, Lennon este nerăbdător să revină în fotbal și speră să preia cât mai curând o nouă echipă. Întrebat despre posibilitatea de a antrena echipa națională a Scoției, fostul antrenor nord-irlandez a declarat că nu consideră că este potrivit pentru acest post, susținând că un scoțian ar trebui să fie selecționerul Scoției.

„Nu știi niciodată unde te duce jocul. Antrenoratul este o meserie atât de volubilă, și într-o zi ești regele, iar în următoarea ești ticălosul”, a concluzionat Lennon.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Daniele De Rossi, demis de la AS Roma după un început modest în Serie A

AS Roma a anunțat demiterea antrenorului Daniele De Rossi după doar patru etape fără victorie în actualul sezon din Serie A. Daniele De Rossi, fostul...

Risc de sănătate publică în județele calamitate

Medicii infecționiști atrag atenția asupra îmbolnăvirii populației, din cauza contaminării apei Medicul infecționist, Adrian Marinescu a declarat că localnicii din zonele afectate de inundații sunt...

INS: Câştigul salarial mediu brut în 2022 a fost de 77.416 lei

Salariaţii cu studii superioare au avut o pondere de 36,5%, iar femeile au reprezentat majoritatea, cu 58,5% La nivelul anului 2022, câştigul salarial mediu brut...
Ultima oră
Pe aceeași temă