21.5 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăSportFotbalDaniele De Rossi, demis de la AS Roma după un început modest...

Daniele De Rossi, demis de la AS Roma după un început modest în Serie A

AS Roma a anunțat demiterea antrenorului Daniele De Rossi după doar patru etape fără victorie în actualul sezon din Serie A.

Daniele De Rossi, fostul mijlocaș și simbol al echipei AS Roma, a fost concediat din funcția de antrenor principal, după ce echipa a reușit doar trei remize și o înfrângere în primele patru etape ale campionatului. „Decizia, luată în interesul echipei”, a explicat clubul într-un comunicat oficial.

Rezultate dezamăgitoare pentru AS Roma

De Rossi, în vârstă de 41 de ani, a preluat echipa în ianuarie 2024, după ce Jose Mourinho fusese la rândul său demis. Deși contractul său inițial era până la finalul sezonului, a fost prelungit datorită performanțelor sale bune, printre care clasarea pe locul 6 în Serie A și atingerea semifinalelor Europa League, unde AS Roma a fost eliminată de Bayer Leverkusen.

Cu toate acestea, începutul slab de sezon i-a fost fatal lui De Rossi. „Daniele De Rossi a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei AS Roma. Decizia clubului a fost luată în interesul echipei, pentru a reveni cât mai curând posibil pe calea dorită, într-un moment în care sezonul este încă la început”, se precizează în comunicatul oficial.

Rezultatele echipei din acest sezon au fost foarte modeste: 0-0 cu Cagliari, 1-2 cu Empoli, 0-0 în deplasare și 1-1 cu Genoa.

Dragos Soneriu
Dragos Soneriu
Dragoș are o vastă experiență în domeniul jurnalismului sportiv și al comentariilor sportive, activând pe principalele canale de televiziune din România. În prezent, este comentator sportiv la Antena 1 pentru competiții importante de fotbal, tenis, înot și polo. Anterior, între februarie 2021 și septembrie 2022, a fost redactor pentru Sport.ro, contribuind la scrierea știrilor și administrarea paginilor de social media ale site-ului.
Cele mai citite

Sectorul 4 continuă modernizarea

Al doilea pasaj rutier suprateran va fluidiza traficul în Sudul Bucureștiului Sectorul 4 din București continuă să fie un exemplu de administrație eficientă și orientată...

Legenda fotbalului italian, Salvatore Schillaci, a murit la 59 de ani

Salvatore „Toto” Schillaci, eroul Italiei de la Campionatul Mondial din 1990, a murit la vârsta de 59 de ani, după o lungă luptă cu...

Kelemen Hunor îl îndeamnă pe Klaus Iohannis să devină senator, după modelul Ion Iliescu, la terminarea mandatului

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat, marţi seara, că actualul şef al statului, Klaus Iohannis, poate deveni senator, cu derogare în Parlament, la fel...
Ultima oră
Pe aceeași temă