23.5 C
București
marți, 17 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Shakira, reacție după ce un fan a filmat-o sub rochie

VIDEO. Shakira, reacție după ce un fan a filmat-o sub rochie

Shakira a avut o reacție promptă și fermă în fața unui incident neplăcut petrecut într-un club de noapte din Miami, unde cântața columbiană promova noul său single „Soltera”.

Shakira, filmată sub fustă de un fan

În timpul unei apariții pe scenă, Shakira a observat un fan care filma sub rochia sa, ceea ce a determinat-o să tragă imediat de partea inferioară a rochiei și să arate cu degetul spre persoana din mulțime, sugerând clar că era conștientă de comportamentul inadecvat.

Artista a semnalat în mod vizibil că a observat incidentul, gesticulând cu mâna în semn de „stop”.

După ce a încercat inițial să continue momentul artistic, Shakira și-a ajustat din nou rochia și a ales să părăsească scena brusc, vizibil deranjată de situație.

Imaginile incidentului au circulat rapid pe rețelele sociale, generând discuții despre respectul pentru intimitatea vedetelor și comportamentul inadecvat al unora dintre fani.

Shakira, pe numele său complet Shakira Isabel Mebarak Ripoll, s-a născut pe 2 februarie 1977 în Barranquilla, Columbia, și este una dintre cele mai influente și apreciate cântărețe, compozitoare și dansatoare din lume.

Cu o carieră impresionantă ce se întinde pe mai multe decenii, Shakira a reușit să îmbine elemente de muzică latino, pop, rock și muzică mondială, devenind un adevărat simbol al culturii latino-americane pe scena internațională.

Cariera ei muzicală a început încă din copilărie, însă succesul internațional l-a cunoscut odată cu lansarea albumului „Pies Descalzos” în 1995, care a fost urmat de hit-uri ca „Estoy Aquí”. În anul 2001, albumul ei în limba engleză „Laundry Service”, care include hit-ul „Whenever, Wherever”, a consacrat-o definitiv pe piața globală. Shakira a continuat să domine topurile cu piese precum „Hips Don’t Lie” și „Waka Waka (This Time for Africa)”, ultimul devenind imnul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2010.

Pe lângă talentul său muzical, Shakira este cunoscută și pentru stilul său unic de dans, care îmbină influențe de belly dancing și dansuri latino. Mișcările sale distincte, împreună cu vocea sa aparte, au contribuit la crearea unei imagini puternice și recognoscibile în industria muzicală.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Mircea Geoană sau ciorba reîncălzită

Un proverb vechi, spune că ciorba reîncălzită nu mai are același gust. Se-mpute și sleiala te îngrețoșează. O ciorbă reîncălzită nu va fi...

Sebastian Dobrincu, săltat de Poliția de Frontieră! „Au vrut să îmi facă cazier”

Sebastian Dobrincu a petrecut o lună și câteva zile în Indonezia și, după această experiență, spune că s-a întors mai împlinit și mai liniștit. https://www.youtube.com/watch?v=3qCRBM6AGBY Prezent...

CFR accelerează proiectele de reabilitare: Două linii feroviare, aproape de modernizare

Durata pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor va fi de 72 de luni Compania Națională de Căi Ferate "CFR" S.A a anunțat că două...
Ultima oră
Pe aceeași temă