17.7 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăLifestyleIrina Rimes a povestit despre cearta pe care a avut-o cu Tudor...

Irina Rimes a povestit despre cearta pe care a avut-o cu Tudor Chirilă

Irina Rimes a vorbit recent despre conflictul pe care l-a avut cu Tudor Chirilă în sezonul trecut de la „Vocea României” și despre relația lor actuală.

Irina Rimes a povestit despre cearta pe care a avut-o cu Tudor Chirilă

Într-un interviu pentru Fresh by Unica, artista a dezvăluit că tensiunile dintre ea și Tudor Chirilă au fost generate de pasiunea și implicarea lor în competiție, ceea ce a condus la un moment de ceartă intensă pe platou.

Irina a explicat că, deși aceste momente dificile au fost provocatoare, ele au fost și lecții importante pentru ea. Atmosfera pe platourile de filmare este descrisă de ea ca fiind plină de energie și umor, dar și de momente tensionate care aduc dinamism competiției.

În ciuda incidentului din sezonul trecut, Irina a menționat că relația dintre ea și Tudor Chirilă s-a îmbunătățit. Amândoi au reușit să depășească conflictul și acum au o relație profesională mai bună, bazată pe respect reciproc.

M-am certat cu Tudor foarte tare. Foarte, foarte tare. Atât de tare că el s-a dus în stânga și eu în dreapta. Am ieșit din platou. Producția s-a împărțit în două. Jumătate s-a dus să-l calmeze pe el, jumătate a venit să mă calmeze pe mine, a spus Irina Rimes.

În momentul acela am învățat că la ‘Vocea României’ trebuie să uiți tot după 5 minute. Pentru că dacă urci în scaunul ăla și ești supărat pentru că cineva a zis ceva și ai luat-o personal, îți cade energia și nu mai poți să faci televiziune. Să faci televiziune înseamnă să fii tot timpul cu energia la maximum și să dai tot timpul din tine, chiar și atunci când n-ai. (…) Te duci și îți faci treaba. Cred că lecția cea mai importantă pentru mine a fost în momentul ăla. Poți să te superi, poți să explodezi, poți să ai o criză, dar după 5 minute trebuie să uiți tot ce s-a întâmplat și să ierți, a mai declarat artista.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Gemeni adolescenți, elevi la un liceu din Târgu Jiu, dispăruți fără urmă

Frații Tăbuși Marian și Tăbuși Gheorghe, ambii de 15 ani, nu s-au mai întors acasă după școală. Gemenii studiază la un liceu din Târgu...

Fostul guvernator Arnold Schwarzenegger primește titlul de doctor al Hertie School din Berlin

Arnold Schwarzenegger a primit titlul de doctor onorific al școlii masterale și doctorale Hertie School din Berlin. Ceremonia a avut loc într-o atmosferă festivă,...

TVA-ul restant la finalul anului 2023 este de 47,2 miliarde lei, din care 79% sunt obligații bugetare restante

Potrivit unui raport al Ministerului Finanțelor, valoarea totală a TVA-ului restant la 31 decembrie 2023 se ridica la 47,2 miliarde lei. Din această sumă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă