17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecial„Aici la noi, la «Surprize, Surprize»"

„Aici la noi, la «Surprize, Surprize»”

1 septembrie marchează sfârşitul – cel puţin calendaristic – al verii şi înce­perea toamnei. Pentru televiziuni asta înseamnă trecerea de la sărăcăcioasa grilă de vară – plină de emisiuni ieftine şi filme în reluare – la cea nouă, de toamnă. Ca de obicei postul din Pache Protopopescu – Pro TV – este primul când vine vorba de promovarea celor mai importante programe noi din grila de toamnă. Emisiunea „Românii au talent” se află deja într-o caravană naţională prin care se doreşte selectarea celor care vor intra în concurs.

Ultima preselecţie va avea loc la Constanţa pe 7 septembrie, show-ul fiind programat să înceapă până la finalul aceleiaşi luni.

Din păcate, noua emisiune va înlocui o alta – „Dansez pentru tine”, probabil cea mai bună emisiune de diverstisment lansată de un post românesc în ultimii cinci ani. Din punctul meu de vedere, chiar dacă „Românii au talent” va atinge aceleaşi cote mari de audienţă ca şi „Dansez pentru tine”, noua producţie nu o va egala calitativ pe vechea. Oricum, cuplul de prezentatori Smiley şi Pavel Bartoş promite un umor spontan şi de calitate – i-aţi văzut pe amândoi la „Dansez…” şi aţi văzut cam ce le poate pielea. Oricum, vorba Iuliei Vântur, „aici la noi, la «Surprize, Surprize» se vor întâmpla multe!”

Nici Acasă TV nu se lasă mai prejos când e vorba de promovare, anunţând de aproape două luni – cu surlele şi trâmbiţele din dotare – că toamna asta avem o nouă telenovelă românească, şi nu una oarecare ci chiar filmată High Definition (HD). Nu pun la îndoială succesul noii producţii –
„Iubire şi onoare” – dar subiectul, din start, mi se pare cam rupt de realitate: să iei nişte actori români pe care să-i transformi în arabi e cam greu. Celui care a fost Jean Constantin îi era uşor să joace un turc precum Ismail (în serialul „Toate pânzele sus”) dar lui Radu Vâlcan – un băiat cu pielea de culoarea laptelui – nu cred că-i va veni aşa de uşor să fie un arab „pur sânge”, cu tot bronzul său strâns în zilele în care serialul s-a filmat la Bodrum. Deh, vorba aceea: vom trăi şi vom vedea.

La „Românii au talent”, cuplul de prezentatori Smiley şi Pavel Bartoş promite un umor spontan şi de calitate.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă