34.6 C
București
joi, 20 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO. Steven Seagal dă bani pentru încă doi câini din România

FOTO. Steven Seagal dă bani pentru încă doi câini din România

Actorul Steven Seagal a vizitat, duminică, adăpostul Dogtown de lângă Bucureşti şi a adoptat la distanţă doi căţei.

Actorul, aflat în Bucureşti pentru filmările la lungmetrajul “The Mercenary: Absolution”, a mers la adăpost împreună cu soţia şi fiul său, pentru a-l vizita pe Grivei, căţelul adoptat la distanţă de Steven Seagal în noiembrie 2013.

Familia a decis să mai adopte la distanţă încă doi pui în vârstă de 7 luni de zile, abandonaţi recent pe străzi. Băiatul actorului a botezat căţeii Bushi (care înseamna “războinic”) şi Ringo (numele primului câine pe care l-a avut).

Citeşte şi: Steven Seagal şi Vinnie Jones filmează în România pentru lungmetrajul “The Mercenary: Absolution”

În plus, Steven Seagal a dorit să ajute din nou adăpostul printr-o nouă donaţie de peste 6 tone de mâncare.

“Locul câinilor nu este pe străzi!”, a spus actorul în timpul vizitei. “Fiecare dintre noi se poate implica, în paralel cu autorităţile. Este atat de simplu să adopţi, măcar la distanţă dacă nu poţi lua acasă un căţel abandonat!”

Steven Seagal a semnat contracte de adopţie la distanţă prin care, contra sumei de 100 de ron pe lună, căţeii sunt cazaţi, primesc hrană, vaccinuri şi tratamente medicale.

Citeşte şi: VIDEO. Actorul Steven Seagal a adoptat de la distanţă un maidanez din Giurgiu

În noiembrie anul trecut, Steven Seagal a adoptat la distanţă un câine pe care l-a numit Grivei, din adăpostul Dogtown, a donat patru tone de mâncare pentru animale şi a susţinut că va oferi în continuare sprijin pentru continuarea investiţiilor în acest centru.

Adăpostul Dogtown funcţionează din 2012 şi găzduieşte în prezent 2.000 de câini adoptaţi din adăposturile de stat sau aduşi direct de persoanele care vor să îi salveze de pe străzi sau de la eutanasie.

“Pentru că suntem printre puţinele centre de protecţie complet autorizate şi fiecare adopţie se face numai pe bază de contract legal, ne bucurăm de sprijinul unor parteneri care în mod normal nu se asociază cu activităţile improvizate”, a declarat Florian Fugasin, coordonatorul proiectului. “Fiecare câine adoptat din Dogtown este clinic sănătos, socializat, şi vine acasă împreună cu leşa, zgardă, mâncare pentru zece zile pentru o trecere treptată la altă dietă, jucărie şi saci menajeri pentru strângerea mizeriei din timpul plimbărilor în parc”.

Dogtown este singurul centru privat de protecţie a animalelor din România care este autorizat TRACES atât pentru condiţiile de cazare, cât şi pentru transport (doi şoferi şi autovehicul). Acest sistem implementat la nivel european asigură monitorizarea oricărui căţel adoptat din Dogtown pentru a se şti oricând unde se află, prevenind astfel abandonul sau traficul de animale.

Cele mai citite

Vizita ambasadorului României în statele americane Kansas și Arkansas. Întâlniri cu comunitățile de români, mediul universitar și de cercetare științifică

Ca parte a turneului “50 States, One Community”, ambasadorul României, Andrei Muraru, a vizitat statele americane Kansas și Arkansas, în perioada 13-14 iunie, respectiv...

CSAT decide dacă oferim Ucrainei sistemul PATRIOT. Alte subiecte pe ordinea de zi a Consiliului

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, astăzi, în şedinţă la Palatul Cotroceni, pe agendă aflându-se analiza privind posibilitatea transferului unui sistem...

124 de entități din întreaga lume cer Ameco să renunțe la procesul împotriva ONG-ului român Agent Green

124 ONG-uri, entități științifice, oameni de știință independenți, cercetători, profesori ai unor universități de renume, botaniști, apărători ai mediului și consultanți de mediu din...
Ultima oră
Pe aceeași temă