24.1 C
București
marți, 24 septembrie 2024
AcasăSpecialCel mai mare specialist în comunicare şi în limbajul trupului vine in...

Cel mai mare specialist în comunicare şi în limbajul trupului vine in Romania

Allan Pease, cel mai mare specialist în comunicare şi în limbajul trupului, vine la Cluj-Napoca si participa la conferinta „How to be a people magnet”, pe 27 martie, la Grand Hotel Italia.

Allan Pease are o cariera de succes, fiind cel mai dorit consilier pe comunicare al vedetelor, autor a 10 cărţi care au ocupat numărul 1 la categoria bestsellers şi a altor 18 cărţi care fac parte din top 10 bestsellers şi, cel mai important, este un om fericit şi împlinit din toate punctele de vedere.

Prezentările lui sunt un adevărat spectacol: publicul său rămâne mereu profund impresionat de stilul său jovial şi de umorul extraordinar de care dă dovadă în expunerea sfaturilor. Mărturiile spun că ieşi atât de motivat, de inspirat şi de educat în perspective, încât doar comoditatea te poate face să rămâi în mediocritate după un eveniment cu Allan Pease.

”Este incredibil să-l ascuţi pe Allan. La fiecare eveniment de-al lui, publicul este total absorbit de prestaţia lui, fiind atenţi şi interesaţi chiar şi 8 ore continuu. Stilul lui este unul relaxat, dar precis. Foloseşte mult umorul de bună calitate, dar mereu relaţionat cu subiectul şi încurajează participanţii să se implice tot timpul (el face evenimentul împreună cu audienţa şi nu singur). Categoric, este un expert în domeniul lui. Pur şi simplu e cel mai bun.” ICL (Peritas)

La conferinta „How to be a people magnet”, Allan Pease va dezvălui secretele comunicării eficiente, în toate situaţiile vieţii şi va oferi sfaturi practice pentru a lăsa în urmă mediocritatea.

Cele mai citite

Turcia acuză Israelul de destabilizarea întregii regiuni după atacurile din Liban

Turcia a acuzat luni Israelul că prin atacurile sale militare din Liban a "intrat într-o nouă fază" care "va duce întreaga regiune la haos",...

Motivul pentru care aplicația Google Maps se blochează pe Android

Recent, utilizatorii Google Maps pe Android au întâmpinat probleme semnificative, care afectează funcționalitatea de bază a aplicației. Deși Google a implementat îmbunătățiri în ultimele luni,...

SUA vor trimite suplimentar trupe militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile existente

Statele Unite vor trimite suplimentar "un număr mic" de efective militare în Orientul Mijlociu ca răspuns la tensiunile regionale în creştere, în plină escaladare...
Ultima oră
Pe aceeași temă