5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăGDPRCu EYE STYLE, privești toamna altfel! (P)

Cu EYE STYLE, privești toamna altfel! (P)

Este timpul să privești toamna cu ochi sănătoși și optimiști. Este sezonul schimbărilor, sezonul în care ne antrenam organismul pentru frig, facem controale de rutină și ne asigurăm că avem o sănătate de fier. Controlul oftalmologic trebuie sa fie un must-do pe lista de priorităti, iar alegerea ochelarilor de vedere în pas cu moda.

Te-ai întors din vacanță, ai revenit la birou sau la job, iar vremea de afară te îmbie adesea la seri lungi de filme și lecturi care mai de care mai savuroase. Este anotimpul în care ochii sunt cei mai solicitați, din cauza numeroaselor ore petrecute în fața laptopului, telefonului și chiar a cărților.

Indiferent că porți ochelari sau nu, există numeroase semne sau indicii care îți arată că este timpul să îi schimbi sau să treci în rândul celor care au transformat ochelarii de vedere în cele mai șic accesorii din garderobă.

Nu trebuie să suferi de anumite afecțiuni ale ochilor pentru a purta ochelari. În ziua de astăzi, ochelarii de vedere au și rol profilactic, protejându-ți vederea împotriva expunerii prelungite la calculator sau laptop. Totuși, printre semnele care ar trebui să te trimită la oftalmolog pentru un control și, de ce nu, pentru o pereche de ochelari se numară:

  • Dureri de cap frecvente
  • Ameteală
  • Greață
  • Vedere încețoșată
  • Dificultate în a repera obiecte la distanță sau în a citi de aproape
  • Roșeață, uscăciune și usturime a ochilor

Indiferent din ce motiv optezi pentru o pereche de ochelari – corectarea unei afecțiuni medicale, protecție la calculator sau din cauza fotosensibilității, EYE STYLE  îți transformă necesitatea în accesoriul perfect în garderoba ta. În plus, controlul de rutină o dată pe an va preîntâmpina accelerarea deteriorării vederii, iar la EYE STYLE  beneficiezi de lentile și oftalmologi bine pregătiți.

Ochelarii de vedere de la EYE STYLE  sunt creați din materiale de o calitate înaltă, au finisaje fine și delicate, iar modelele disponibile se înscriu în trenduri, purtând amprenta celor mai renumiți designeri ai lumii. Indiferent că esti o fire sportivă, elegantă sau rebelă, vei găsi ramele potrivite pentru ochelarii care îți vor purta privirile spre cele mai frumoase momente și amintiri ale toamnei. Și ce mai pui că prețurile sunt accesibile oricărui buzunar?

Printre brandurile pe care le vei descoperi la EYE STYLE  AFI Palace Cotroceni, Băneasa Shopping, City Mall Constanța suntem siguri ca îți vor face cu ochiul Celine, Christian Dior, Carrera, Diesel, DSquared2, Fendi, Just Cavalli, Juicy Couture, Jello, Marc Jacobs, Giorgio Armani, Gucci, Emporio Armani, Illestava, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Ray Ban, Roberto Cavalli, Ralph by Ralph Lauren, Prada, Polaroid, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Vogue sau Valentino.

Fii creativ cu look-ul tău și alege ochelarii care se potrivesc cel mai bine stilului tău sezonul acesta!

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Rusia cere Germaniei să recunoască drept genocid asediul Leningradului

Rusia a transmis Germaniei o "notă" în care cere ca asediul asupra orașului Leningrad, din timpul celui de-al doilea Război Mondial, să fie recunoscut...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă