Secretul frumuseţii lui George Clooney

de Carla Popa , 02 martie 2016 - stire actualizata la ora 23:15, 02 martie 2016
Secretul frumuseţii lui George Clooney

Actorul american George Clooney a declarat, într-un interviu publicat miercuri de revista germană ''Meins'', că este ''încântat'' de ''ridurile sale'' şi nu are de gând să recurgă la botox, transmite EFE, citată de Agerpres

''Îmi iubesc părul gri şi ridurile pentru că figura mea are acum mai multă personalitate'' decât pe ''vremea când aveam 20 sau 30 de ani'', a afirmat artistul catalogat de multe ori printre cei mai seducători din lume. 

În vârstă de 54 de ani, starul hollywoodian - una dintre remarcabilele şi remarcatele absenţe de la gala Oscarurilor din 2016 - este de părere că ''bărbaţii devin mai interesanţi odată cu trecerea anilor''. 

''Înainte, eram frustrat pentru că, deşi am cu numai doi ani mai mult decât Brad Pitt, păream să am mult mai mulţi ani decât el, dar acum nu-mi mai pasă'', a mărturisit cineastul care în prezent îşi promovează cea mai recentă peliculă ''Hail, Caesar'', realizată de fraţii Cohen. 

Totodată, George Clooney a contrazis zvonurile care au circulat ani la rând despre el ca fiind un mare iubitor al sexulului frumos. ''Vă rog să credeţi că dacă aş fi fost cu toate femeile despre care s-a spus că aş fi avut vreo relaţie, nu mi-ar mai fi rămas timp să fac nicun film'', a asigurat vedeta.

El a divorţat în 1992 de prima sa soţie şi s-a recăsătorit abia în 2014 cu frumoasa şi extrem de eleganta avocată britanică de origine libaneză Amal Alamuddin, cu 16 ani mai tânără decât el.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design