9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialTendinţe. Cum să te îmbraci în această primăvară

Tendinţe. Cum să te îmbraci în această primăvară

Cum primăvara a sosit, încet-încet, începem să ne conturăm garderoba de primăvară-vară, care trebuie să includă: printuri digitale, dar si florale, haine în nuanţe pastelate şi piele, conform Yahoo News.

Stilul flapper, din nou la modă

Gucci a deschis colecţia de primăvară-vară cu rochiile de inspiraţie anii ’20, iar era Jazz a fost inspiraţia pentru show-ul Etro. De asemenea, Ralph Lauren s-a îndrăgostit de stilul flapper, cu rochii şi fuste cu franjuri si pălării cloche.

Printurile în vogă în aceste sezon sunt cele florale, animalice, acvatice, digitale sau geometrice.  Designerii Luis Vuitton, Paul Smith şi Diane von Furstenberg ne propun haine cu printuri.

Una dintre revelaţiile acestui sezon a fost pielea, care nu mai este destinată doar sezonului rece, ci şi sezonului cald, doar că în culori neon.

De asemenea, fusta “şcolărească” este şi ea la modă. Chloé, Etro şi Erdem au inclus acest trend în prezentările lor.

Pantalonii skinny nu mai sunt la modă. Încă din anii 2000, pantalonii skinny au fost în vogă, însă, în acest sezon, lucrurile s-au schimbat. Nina Ricci, L.A.M.B şi Roksanda Illincic au propus pantalonii largi cu talie înaltă.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Pachetul de 61 de miliarde pentru Ucraina sau despre cum “era păcii s-a încheiat în Europa”

Congresul american a adoptat un pachet de 90 de miliarde de dolari pentru acordarea de ajutor militar Ucrainei, Israelului și Taiwanului. Fiindcă o reacție...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă