16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCRONICĂ. „Sunday Brunch” la Braseria Corso

CRONICĂ. „Sunday Brunch” la Braseria Corso

Începând cu 15 septembrie, hotelul InterContinental din Bucureşti a redeschis sezonul de „Sunday Brunch” la Braseria Corso, acum sub un nou concept, ce combină delicatesele cu bucătăria tradiţională.

Sub denumirea de „Brunchissimo!”, braseria oferă clienţilor, între orele 12:00 şi 16:00, nu numai un mic dejun târziu şi bogat, la care consumul de alcool este permis, ci şi o ocazie de a petrece clipe relaxante, pe acorduri live de jazz. 

În meniul de duminică al braseriei, reporterii de la România Liberă au găsit, printre altele, somon afumat, supă de scoici, ravioli cu spanac, sarmale, carne de miel, legume la grătar sau brânză cu mucegai nobil. Nici prăjiturile nu au lipsit din bufetul suedez proaspăt, de la tort de ciocolată şi tiramisu, la tort de morcovi şi salată de fructe, precum nu au lipsit nici şampania şi vinul rose.

“Pentru <Brunchissimo!>, am pregătit un bar spectaculos cu fructe de mare, mâncăruri delicioase din bucătaria internaţională, plus o varietate de prăjituri de casă şi deserturi. Împreună cu echipa mea de bucătari experimentaţi şi pasionaţi, voi fi aici la întâlnirea cu oaspeţii din fiecare duminică, pregătiţi să le împărtăşim din cunoştinţele noastre şi să facem din Sunday Brunch un eveniment atractiv” a spus bucătarul şef, italianul Alfonso Salvaggio.

Pe lângă meniul diversificat şi mobilierul interbelic, reporterii au fost delectaţi de atmosfera relaxantă de la „Brunchissimo!”, care a fost completată de muzica live. Partiturile de jazz au fost interpretate de Viorica Pintilie, o tânăra solistă, acompaniată de un pianist şi de un saxofonist.

Totodată, jurnaliştii au considerat că braseria Corso poate fi locul ideal pentru o duminică în familie, întrucât localul are nu numai un meniu pentru copii, dar şi un loc de joacă special amenajat, unde micuţii s-au putut juca cu personajele preferate din poveşti sau au putut învăţa cum să-şi orneze propriile fursecuri. Mai mult, copiii sub şase ani beneficiază de gratuitate a meniului, iar pentru copiii care au între şase şi 12 ani, costul meniului este redus la jumătate. Pentru adulţi, preţul meniului este de 175 de lei/persoană.

De asemenea, în fiecare duminică, braseria Corso organizează o tombolă ce poate aduce oaspeţilor prezenţi vouchere gratuite pentru cine la Restaurantul Modigliani, acces la Health Club 22nd Floor, torturi sau cazare la hotelul InterContinental Bucureşti. Parcarea gratuită, personalul primitor şi atmosfera relaxantă au fost alte câteva avantaje ale braseriei Corso. 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă