23.1 C
București
miercuri, 9 octombrie 2024
AcasăSpecialAflă cum detoxifierea poate rezolva 80% din problemele de sănătate

Află cum detoxifierea poate rezolva 80% din problemele de sănătate

În domeniul medicinei se iroseşte mult timp şi se cheltuie mulţi bani pentru a combate efectele mediului care astăzi este toxic şi periculos pentru sănătate.

„Nevoia de detoxifiere şi curăţire a organismului nu a fost niciodată mai mare ca acum. Oamenii de astăzi sunt afectaţi de toxine cum n-au fost niciodată în istorie”, semnalează doctorul american Bernard Jensen, considerat „părintele detoxifierii intestinale”.

Cea mai bună şi mai rapidă modalitate de detoxifiere începe cu colonul. Cele mai multe toxine se acumulează în colon, iar în timp acest organ se transformă în „groapa de gunoi” a organismului. Rezultatul toxicităţii intestinale este autointoxicarea organismului. Autointoxicarea apare atunci când organismul absoarbe prea mult din propriile reziduuri toxice şi reprezintă rezultatul unei diete sărace în fibre şi al unei funcţionări defectuoase a colonului.

În afară de acestea, stresul, sedentarismul, automedicaţia şi chiar toaleta modernă sunt alţi duşmani ai colonului. Văzută ca un simbol al confortului şi nivelului ridicat de trai, toaleta modernă este incriminată pentru numeroase probleme ale colonului şi nu numai: constipaţia, hernia, venele varicoase, hemoroizii, apendicita. Poziţia naturală pentru a elimina este cea ghemuită, deoarece în această poziţie toate organele interne stau corect, spun medicii.

Până la 80% din problemele de sănătate rezolvate prin detoxifiere intestinală

Indiferent de afecţiune, colonul este primul organ care trebuie ajutat, cu atât mai mult cu cât 70%-80% din imunitate depinde de buna funcţionare a colonului. Dr. Jensen a demonstrat că există o legătură reflexă între afectarea anumitor porţiuni ale colonului şi afecţiuni ale altor organe, altfel spus starea de sănătate poate fi îmbunătăţită în aproape 80% din cazuri prin cure periodice de detoxifiere intestinală.

Nu doar constipaţia sau alte probleme digestive, ci şi ficatul obosit, unele tipuri de migrene, astmul bronşic, acneea, unele forme de psoriazis, unele eczeme, artritele, chiar mirosul neplăcut al corpului răspund foarte bine la o cură de detoxifiere intestinală.

În cartea „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală” doctorul demonstrează prin cazuri concrete tratate cu ajutorul detoxifierii intestinale legătura între toxicitatea intestinală şi banala răceală, febră, ochii obosiţi, chiar depresie sau epilepsie. Potrivit doctorului Jensen, astmul bronşic, durerile articulare sau artrita pot fi ameliorate după o cură de detoxifiere. El dă exemplu cazul unei tinere cu aritmii frecvente, care s-au redus prin curăţirea colonului şi modificarea dietei.

Toate acestea ne conduc la o concluzie: „Îngrijirea colonului este adesea cheia către sănătate sau boală a unei persoane”, susţine Jensen.

„Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală”, un bestseller vândut în peste 1 milion de exemplare în întreaga lume, este adus în România de ColonHelp cu ocazia împlinirii a doi ani de la lansarea pe piaţa românească.

Cura de detoxifiere cu pepene

Există numeroase regimuri de detoxifiere şi toate au aproximativ acelaşi rezultat, întrucât organismul primeşte mai puţine alimente, hrană mai simplă în combinaţii simple şi alimente care conţin mai multă apa pentru a facilita eliminarea toxinelor.

Sezonul pepenilor reprezintă o ocazie excelentă pentru o dietă de detoxifiere. Pepenele reprezintă un diuretic excelent şi consumarea acestuia ajută colonul să elimine foarte multe reziduri. În plus, cantitatea suplimentară de apă adună materiile toxice şi le elimină prin intermediul rinichilor. Pentru a urma cura de detoxifiere cu pepene trebuie să-l consumaţi în locul alimentelor obişnuite. Urmaţi acest program timp de trei-cinci zile.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Primăria Capitalei, sancționată de Garda de Mediu pentru neimplementarea măsurilor de reducere a poluării

Primăria Generală a Capitalei a fost sancționată de Garda de Mediu pentru neîndeplinirea obligațiilor de reducere a concentrațiilor de poluanți atmosferici, informează Rador. Comisarii au...

VIDEO A născut pe peronul Gării de Nord din Timişoara

O femeie a născut pe peronul Gării de Nord din Timişoara, după ce aceasta intrase în travaliu. Femeia venise cu un tren dinspre Arad, potrivit...

Se întrerupe o tradiție de 48 de ani! Niciun jucător de la United convocat la naționala Angliei

Pentru prima dată din 1976, Manchester United nu va avea niciun reprezentant în naționala Angliei, după ce Kobbie Mainoo a renunțat la convocarea din...
Ultima oră
Pe aceeași temă