30 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialRețetă desert: Panna Cotta cu fructe de pădure

Rețetă desert: Panna Cotta cu fructe de pădure

Panna Cotta este un desert mediteranean preparat în Italia, Franța și Grecia.

Ingrediente:

smântână dulce,

lapte,

zahăr,

1 baton de vanilie,

puțin sos de fructe de padure

Mod de preparare:

Într-o cratiță, se amestescă smântâna, laptele, zahărul și vanilia. 

Compoziția se pune pe foc și se adaugă puțină gelatină. 

Toată compoziția se ține câteva minute pe foc, apoi se toarnă în forme.

Dupa întărire, se ține la rece și se servește cu sos din fructe de pădure.

Vizualizați galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregătire ale rețetei.

Rețeta face parte din programul de educaţie de educaţie culinară ”50 de săptămâni în bucătăriile lumii” este iniţiat de agenţia Russenart Comunications în parteneriat cu Arpis și DeKassa.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Julian Assange, liber, după un acord cu justiția americană

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a pledat miercuri culpabil de încălcarea Legii americane privind spionajul în faţa unui tribunal din Insulele Mariane de Nord, un...
Ultima oră
Pe aceeași temă