Scania și MAN ar putea fi listate la bursă

de Iulia Iancu , 03 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 23:50, 03 noiembrie 2017
Foto: Arhivă

Grupul auto Volkswagen se gândește să listeze la bursă mărcile Scania și MAN, ca parte a planului său să devină un “jucător global” pe această piață.

În luna iulie, Volkswagen anunța că o listare la bursă a diviziei sale de camioane, Scania și MAN, nu era o prioritate la momentul respectiv, subliniind că se concentrează pe “crearea de sinergii” între cele două branduri.

Acum, nemții iau din nou în calcul această variantă și spun că listarea la bursă ar putea fi o cale prin care să ajungă la obiectivul de a deveni “campioni globali”.

Anunțul a fost făcut într-un interviu acordat de Andreas Renschler, șeful Volkswagen Truck & Bus, care a precizat însă că VW nu a luat o decizie fermă în acest sens. În plus, oficialul german a spus că Volkswagen se gândește la alte mutări strategice, precum extinderea în Rusia și sud-estul Asiei.

Cei de la Volkswagen nu sunt primii care iau în calcul să “scape” de divizia de camioane. Grupul Daimler a anunțat și el că vrea să se împartă în trei divizii independente, pentru a oferi mai multă independență diviziei de camioane și autobuze.

Comentarii

  • costica

    03 noiembrie 2017 23:58

    Bani repede, usor si comod. Obtii usor rezultate. Aici poti sa castigi repede si bine. Mai ai un pas sa te convingi. Cand doresti sa afli despre ce este vorba si sa primesti toate detaliile la adresa ta de email, trimite cuvantul DETALII la adresa aceasta de emailpacurarucostica1963gmail com

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design