Ferrari și-a suspendat vânzările de automobile la București

de Mihai Diac , 04 martie 2016 - stire actualizata la ora 19:31, 04 martie 2016
Foto: Arhivă

Forza Rossa, importatorul Ferrari din România, a  suspendat temporar activitatea de vânzare a automobilelor Ferrari în locaţia din Otopeni, informează Ziarul Financiar.

Forza Rossa este controlat de Ion Bazac, fostul ministru al Sănătăţii, şi de Camelia Bazac.

„Forza Rossa Holding are un contract valabil şi în derulare cu Ferrari. Au fost sistate temporar doar operaţiunile în locaţia din Otopeni din motive comerciale care sunt subiectul unor negocieri cu  Ferrari, negocieri care nu sunt de interes public“, a spus Ion Bazac pentru ZF.

La salonul auto de la Geneva, Stefano Lai, vicepreşedinte senior pe comunicare la nivel internaţional pentru Ferrari, a spus  că „în prezent dealerul Ferrari de la Bucureşti este închis. Nu avem  nimic în plus de declarat“.

„Privind poziţia Ferrari în România, compania vrea să sublinieze  că (…) nu comentează niciodată relaţia sa cu partenerii sau  strategia comercială. Dealerul Ferrari din România, Forza Rossa, este în prezent închis, dar acest lucru nu are nimic de-a face cu strategia Ferrari sau cu relaţia companiei cu dealerul”, se arată într-o poziţie oficială trimisă de grupul italian.

Comentarii

  • Dan Mircea

    05 martie 2016 8:57

    Vrei să te pregăteti pentru BAC la MATEMATICĂ online ?Acceseză un site care te va ajuta s-o faci de acasă, GRATUIT.Adresa estehttpswww.facebook.comMatematica-IX-pentru-BAC-1519069381732863Site-ul este construit de un conf.univ.dr. care te ateaptă cu drag i te poate sprijini de la distană GRATUIT.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design