20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSimona Halep va evolua, luni, în optimi de finală la Wimbledon

Simona Halep va evolua, luni, în optimi de finală la Wimbledon

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, luni, în optimi de finală la Wimbledon, în jurul orei 15.30.

Meciul lui Halep cu Victoria Azarenka (Belarus), fostă locul 1 WTA, situată acum pe poziţia 683, este al doilea de pe terenul 2, scrie News.ro.

Înaintea partidei dintre Halep şi Azarenka, de la ora 13.30, va avea loc întâlnirea Angelique Kerber (Germania, nr.1) – Garbine Muguruza (Spania, nr.14).

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, s-a calificat, vineri, în optimile de finală ale turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce a dispus de chinezoaica Shuai Peng, cu 6-4, 7-6 (7).

Halep (25 ani, a doua favorită) s-a impus după o oră și 38 de minute, într-un meci echilibrat cu Peng (31 ani, 37 WTA), salvând chiar o minge de set.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă