17.1 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialNadia Comăneci îşi doreşte un meci de tenis cu Simona Halep

Nadia Comăneci îşi doreşte un meci de tenis cu Simona Halep

Nadia Comăneci a declarat, miercuri, că şi-ar dori să joace un meci de tenis cu Simona Halep, chiar dacă nu se pricepe deloc la tenis.

"Am auzit şi eu că este o licitaţie bogată. Mă bucur că pot participa la un asemenea eveniment. E frumos să fii alături de colegi olimpici care fac în continuare ceva pentru tânăra generaţie. Sunt sigură că va fi o seară frumoasă şi sper să strângem mulţi bani pentru generaţia următoare. Aş vrea să joc şi eu un meci cu Simona Halep, chiar dacă nu prea mă pricep", a spus Comăneci.

Fosta campioană olimpică de nataţie Diana Mocanu consideră că România va avea o nouă medalie în acest sport când vor exista şi baze sportive: "Acum antrenez copii. Îmi fac rolul de zână protectoare. Sperăm şi noi să găsim o viitoare Diana Mocanu sau Camelia Potec. Ne chinuim. O nouă medalie vom avea când vor exista şi baze sportive. Până atunci e foarte greu. Copii nu mai sunt stimulaţi, iar bazele sportive lipsesc cu desăvârşire. E de lăudat o astfel de iniţiativă, deoarece ne dorim să zdruncinăm din temelii accest sistem învechit şi sperăm să aducem un suflu nou".

Fosta gimnastă Andreea Răducan a afirmat că ar vrea să liciteze pentru meciul de tenis cu Simona Halep. "E o iniţiativă foarte bună. Faptul că se licitează piese ale unor eroi e cu atât mai frumos. Astăzi poate voi licita şi eu un obiect, poate chiar meciul cu Simona Halep. Joc tenis din când în când, dar nu sunt o profesionistă. Am participat mai mult ca spectator", a precizat Răducan.

Foştii sportivi Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima ediţie a Balului Nataţiei, care a avut loc în Sala de Marmură a Cercului Militar.

La eveniment au mai participat printre alţii Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Diana Mocanu şi Andreea Răducan.

În cadrul balului a avut loc o licitaţie care a avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt în compania Simonei Halep şi a lui Ilie Năstase, o rachetă cu semnătură a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul şi o rachetă a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alături de Mihai Leu, o cină la masa campionilor alături de foşti mari sportivi români, precum şi alte obiecte.

 

Cele mai citite

Zeci de elevi au ajuns la spital după ce au mâncat la școală

Zeci de elevi de la Școala gimnazială din comuna Vlădaia, județul Mehedinți, au ajuns la spital după ce au mâncat la școală prin programul...

Focar de infecții la una dintre cele mai mari maternități din București

Un focar de infecții a fost depistat la una dintre cele mai mari maternități din București, unde mai multe paciente susțin că au contractat...

Marius Marin revine după accidentare! Ce au spus italienii

După o evoluție impresionantă în meciul Pisa - Salerno, Marius Marin este gata să revină în echipa sa, în ciuda unei contracturi musculare suferite. Marius...
Ultima oră
Pe aceeași temă