10.2 C
București
marți, 22 octombrie 2024
AcasăLifestylePresă Italia: Transferul lui Chiricheș, la Roma, a căzut. Românul a devenit...

Presă Italia: Transferul lui Chiricheș, la Roma, a căzut. Românul a devenit „UTIL” pentru Tottenham

Transferul lui Vlad Chiricheș, fundașul lui Tottenham, la AS Roma, a intrat în impas chiar pe ultima sută de metri, după ce englezii au cerut o sumă mai mare față de cea pe care italienii erau dispuși să o plătească. Totuși "Vladiator" și-ar putea găsi un loc în echipa lui Pochettino.

Mutarea lui Chiricheș la Roma, considerat cel mai important transfer al italienilor, în această iarnă, pentru compartimentul defensiv, a fost trasă pe linie moartă, potrivit presei din Italia.

Românul trebuia să ajungă la Roma sub formă de împrumut până în vară, contra unei sume de 500.000 euro, însă englezii au cerut 2 milioane, sumă considerată prea mare de către oficialii romanilor. În aceste condiții Roma s-a reorientat către un alt jucător al lui Tottenham, Younes Kaboul, 29 de ani, la care englezii ar renunța mult mai ușor decât la Chiricheș, potrivit jurnalistului italian Gianluca Di Marzio.

Site-ul suporterilor echipei britanice, The Tottenham Way, scrie că fanii au reale motive să jubileze dacă se va întâmpla acest lucru, deoarece "Chiricheș este mult mai util decât Kabul".

Chiricheș a devenit prima opțiune pentru postul de fundaș dreapta, unde evoluează Kyle Walker, în timp ce Kaboul și-ar putea găsi cu greu un rol în defensiva lui Tottenham în cea de a doua parte a sezonului.

Pe de altă parte Tottenham s-a orietant către un jucător din Germania, pentru poziția de fundaș central, Kevin Wimmer, 22 de ani, de la Koln, pentru care ar fi dispusă să plătească cel puțin 10 milioane euro.

Tottenham mai are timp doar azi pentru a finaliza ultimele transferuri, în Anglia perioada de transferuri încheindu-se pe data de 2 februarie.

Cele mai citite

TVR 1 va difuza, In memoriam, o ediție Profesioniștii cu îndrăgita crainică Delia Budeanu

TVR 1 va difuza, In memoriam, o ediție Profesioniștii cu îndrăgita crainică Delia Budeanu, în această seară, de la ora 23.00, se arată în...

Istvan Kovacs, delegat de UEFA la meciul dintre Real Madrid și Borussia Dortmund în Liga Campionilor!

Istvan Kovacs a fost desemnat de UEFA să conducă un meci important în Liga Campionilor, unde va arbitra disputa dintre Real Madrid și Borussia...

Pan Zhanle a suferit una dintre cele mai surprinzătoare înfrângeri din carieră

Pan Zhanle, înotătorul chinez de 20 de ani și multiplu campion mondial și olimpic, a suferit o înfrângere surprinzătoare în finala de 100 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă