16.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleMaxwell, de la PSG, s-a retras de la naționala Braziliei

Maxwell, de la PSG, s-a retras de la naționala Braziliei

Fundaşul brazilian Maxwell și-a anunțat, la un post de radio, retragerea de la naționala țării sale. El a evoluat la un singur turneu final, CM 2014 Brazilia, fiind multă vreme ignorat de selecționerii brazilieni.

"La 33 de ani şi având concurenţă, naţionala este un capitol încheiat pentru mine", a declarat Maxwell la un post de radio din Franța, citat de Mediafax.

"Experienţa de la Cupa Mondială a fost la început fantastică, dar presiunea şi contextul economic au fost împotriva noasdtră. Totuşi, am amintiri minunate. Înfrângerea cu Germania a fost catastrofală, dar diferenţa dintre cele două echipe nu este de 7-1", a declarat Maxwell.

Maxwell Scherrer Cabelino Andrade are zece selecţii în echipa Braziliei. El nu figurează în lotul anunţat de Dunga, noul selecţioner al Braziliei, pentru meciurile amicale de după Cupa Mondială.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă