14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleGigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVĂ. Cum se...

Gigi Becali a piedut marca STEAUA. Decizia ICCJ este DEFINITIVĂ. Cum se va numi echipa campioană? Reacţia patronului aflat la închisoare

UPDATE 23:25  Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei: "Nu am ce comenta, pentru că nu ştiu detalii. Voi comenta în momentul în care voi şti mai multe", a declarat Duckadam pentru ProSport.

UPDATE 23:20  Patronul Stelei, George Becali, a reacţionat foarte nervos la aflarea deciziei ICCJ, susţine Prosport. Becali nu este dispus, momentan, să negocieze cu Armata folosirea în continuare a mărcii Steaua în schimbul unei sume de bani. Planul lui Gigi Becali este să schimbe emblema şi nuanţa culorilor şi să se folosească de palmaresul Stelei de când a preluat clubul, în 2004, şi până acum.

***

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei, informează Mediafax.

Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de cel dintâi. Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti a fost reprezentat de firma de avocatură Milcev Burbea, specializată în litigii pe proprietate intelectuală.

Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013.

Printre pârâţii din dosar a fost şi producătorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanţa supremă a decis şi anularea contractului de licenţă încheiat de această societate cu clubul de fotbal, în 2011, pentru folosirea mărcii Steaua pe eticheta unor produse.

Cele mai citite

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă