16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăLifestyleCristiano Bergodi a refuzat oferta de a prelua Rapidul

Cristiano Bergodi a refuzat oferta de a prelua Rapidul

Cristiano Bergodi a refuzat oferta primită de la Valerii Moraru de a prelua banca tehnică a echipei FC Rapid.

La finalul întâlnirii care a avut loc vineri dimineaţă, tehnicianul a afirmat că nu a acceptat pentru moment propunerea conducerii rapidiste. El a explicat că termenul până la finalul turului Ligii I este foarte scurt şi pentru orice antrenor care ar veni ar fi foarte greu să schimbe ceva în cadrul echipei.

De altfel, impresarul antrenorului italian, Dumitru Tudor, a declarat că este posibil ca discuţiile dintre cele două părţi să fie reluate în pauza competiţională din iarnă când se va putea pune la punct şi o strategie pentru returul campionatului.

Cristiano Bergodi, care a mai condus formaţia Rapid între 1 iulie şi 19 octombrie 2007, a negociat, joi şi vineri, la Bucureşti, preluarea funcţiei de antrenor principal cu acţionarul Valerii Moraru. Tehnicianul se întoarce în această după-amiază în Italia.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, declarase, joi, că în afară de Cristiano Bergodi pe lista de posibili înlocuitori ai lui Marian Rada mai sunt alţi patru antrenori ale căror nume a refuzat însă să le divulge.

Moraru intenţionează să facă schimbări şi în conducerea administrativă a clubului, el înaintându-i o ofertă pentru preluarea funcţiei de preşedinte lui Dinu Gheorghe, fostul conducător al AFC Astra Giurgiu. Dinu Gheorghe urmează să decidă în cursul zilei de astăzi dacă va accepta sau nu propunerea lui Valerii Moraru.

Formaţia Rapid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

Nemulţumiţi de evoluţia echipei, suporterii rapidişti de la peluza a II-a i-au cerut demisia antrenorului Marian Rada, iar fanii de la tribuna a II-a au scandat: "Nu meritaţi tricoul nostru să-l purtaţi".

La finalul meciului, şi acţionarul majoritar Valerii Moraru a fost apostrofat de fanii rapidişti, care l-au întrebat ce îi mai lipseşte pentru a investi la Rapid, având în vedere că administratorul judiciar Cristina Andronache nu mai este în funcţie. De asemenea, fanii i-au transmis să plece de la Rapid dacă echipa retrogradează.

După 13 etape, echipa Rapid ocupă locul 17, penultimul, în clasamentul Ligii I, cu două victorii, trei egaluri şi opt înfrângeri.

Actualul antrenor principal, Marian Rada, l-a înlocuit la 29 septembrie pe Ionel Ganea, demis de conducere după înfrângerea cu scorul de 3-0 de pe teren propriu în faţa echipei Dinamo (etapa a IX-a). În cele patru etape de la instalarea sa, Rada a obţinut doar un rezultat de egalitate, 0-0, în deplasare cu Concordia Chiajna (etapa a X), înregistrând trei înfrângeri consecutive, 0-1 cu FC Braşov (etapa a XI-a), 0-3 cu FC Botoşani (etapa a XII-a) şi 0-1 cu CSMS Iaşi (etapa a XIII-a).

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă