Ministrul Sănătății, Florian Bodog: Vaccinarea este singura metodă pentru prevenirea epidemiilor. Este iresponsabil din partea medicilor de familie să nu recomande vaccinarea contra rujeolei

de Avram Eliza , 01 mai 2017 - stire actualizata la ora 11:54, 01 mai 2017
Ministrul Sănătății, Florian Bodog: Vaccinarea este singura metodă pentru prevenirea epidemiilor. Este iresponsabil din partea medicilor de familie să nu recomande vaccinarea contra rujeolei

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, într-un interviu acordat agenției News.ro, că a fost atacat, după ce a depus proiectul Legii vaccinării, dar că este convins că vaccinarea este singura metodă de a preveni bolile grave, apreciind că "liderii erijaţi ai anivaccinismului” trebuie ascultaţi, însă deciziile care vor fi luate să determine ca în viitor să nu mai existe epidemii. 

Ministrul vorbeşte şi de epidemia de rujeolă, spunând că nu vrea ca populaţia "să intre în isteria” că toată lumea o să facă această boală şi apreciază ca un gest iresponsabil contraindicarea vaccinării de către unii medici de familie care au tendinţa de a face medicină la limita cu cea tradiţională.

Citiți interviul acordat de Florian Bodog agenției news.ro aici. 

Comentarii

  • rodion

    03 mai 2017 15:41

    Ai rezolvat mizeria din spitale tovarase Bodog?Ai rezolvat lipsa medicamentelor?Ai rezolvat lipsa de personal medical din spitale si-ti trebuie lege a vaccinarii?Adica propaganda desantata provaccinare pot face toti neavizatii , dar medicii care mai au o farama de constiinta nu au voie sa spuna adevarul despre vaccinare?Vezi ce mai spui si ce faci ca o sa te arzi rau de tot , tu si toti tovarasii tai de nelegiuiri.Lumea e cu ochii pe voi.Totul pana la copii.Daca va atingeti de copii o sa luati foc.

    raspunde comentariului
anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design