Gruparea Dragnea racolează parlamentari de la opoziție. Deputatul Octavian Goga a trecut de la PMP la PSD. Președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a făcut plângere penală contra lui Goga

de Adrian Bărbulescu, Mihai Diac , 18 iunie 2017 - stire actualizata la ora 18:31, 18 iunie 2017
Deputatul Octavian Goga

UPDATE 18,25: Eugen Tomac, președintele executiv al PMP, susține că PSD i-a promis deputatului Octavian Goga "un loc de muncă bine plătit pentru soția acestuia", informează Agerpres.

"Există mai multe elemente pe care domnia sa mi le-a mărturisit și mie, și altor colegi din cadrul PMP. Toate aceste elemente pe care domnia sa ni le-a spus, ca să-și justifice plecarea, constitue elemente extrem de grave care intră la foloase necuvenite. Din aceste rațiuni am luat hotărârea să depunem o plângere penală. Este inadmisibil ca un parlamentar să plece dintr-un partid în altul, tocmai pentru că se folosesc asemenea practici ticăloase. E vorba despre poziția unui partid. Domnia sa a intrat în Parlament prin redistribuire, ar trebui să aibă o minimă decență față de ce a putut să-i ofere PMP. Dacă PSD i-a promis lucrurile pe care ni le-a spus și nouă, este grav. (...) Motivația a fost că i s-a promis soției domniei sale un loc de muncă bine plătit. Este o chestiune care nu mai are nimic cu politica. Este o formă de trafic de influență și primire de foloase necuvenite", a detaliat Eugen Tomac.


UPDATE 17,30: Preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a anunţat duminică faptul că a depus o plângere penală împotriva deputatului Octavian Goga.

Declarația lui Tomac apare după ce Goga a demisionat duminică din grupul Mişcării Populare pentru a intra în cel al PSD.

Tomac susține că a depus plângere penală întrucât are informaţii că Goga a primit foloase necuvenite.

”Astăzi am formulat o plângere penală cu date exacte, deoarece am informaţii concrete cu privire la faptul că deputatul Octavian Goga, ales deputat de Covasna, a primit foloase necuvenite pentru a trece la PSD”, a anunțat Eugen Tomac pe Facebook.


Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga şi-a depus duminică demisia din PMP, el anunţând conducerea Camerei Deputaţilor că va activa, pe viitor, în cadru grupului parlamentar al PSD.

Demisia lui Goga a figurat pe ordinea de zi a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, reunit duminică în vederea stabilirii programului privind depunereaşi citirea moţiunii de cenzură a PSD. Conducerea Camerei Deputaţilor a luat act de demisia lui Goga.

Demisia lui Goga survine în contextul în care PSD a depus o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu şi desfăşoară negocieri politice pentru a securiza voturile propriilor parlamentari şi pentru a atrage şi alte voturi care să asigure adoptarea moţiunii.

Dezertarea lui Octavian Goga survine la doar câteva ore după ce președintele PMP, Traian Băsescu, a scris pe Facebook că PSD este inapt să guverneze și trebuie trimis în opoziție.

CITEȘTE  și Traian Băsescu: „PSD, un partid inapt pentru guvernare!”. Fostul șef al statului îi toacă mărunt pe Liviu Dragnea, Victor Ponta și Sorin Grindeanu

 

Comentarii

 • Aurora

  19 iunie 2017 20:41

  Goga asta e un vierme scarbos ,ce coloana vertebrala la asa un ***** ?

  raspunde comentariului
 • relu

  19 iunie 2017 20:39

  Dragnea plateste gras fiecare vot ca da banii de la gura noastra .Nu invatamant bun ,sanatatea e la pamant ,drumuri ca in evul mediu ,poluare ,mizerie ,salarii doar de supravietuire ,preturi pana la cer ...Are Dragnea ***** de unde sa dea mita ....

  raspunde comentariului
 • Ghita

  18 iunie 2017 21:27

  Partidul cu Multi Prosti.

  raspunde comentariului
 • Vorbeste lumea

  18 iunie 2017 20:47

  Se zice ca psd ofera cate 100.000 de euro parlamentarilor care voteaza motiunea. Evident, nu celor din coalitie, ci celorlalti. Le mai trebuie - se zice - 10 voturi, deci ii costa un milion de euro. Ii iau de la buget, ori aduc pesedeii bani de acasa?

  raspunde comentariului
 • uhuuu

  18 iunie 2017 18:49

  la puscarie barosanevrei banuti otraviti oleg cu mustata si tartacuta sa fitiasa sa te ajutam noinici o grija sistemul te baga la bulau pe 3 ani, dc stateai frumos dastept eraihai pa

  raspunde comentariului
 • Ardelean

  18 iunie 2017 17:23

  Plină clasa politică de impostori precum acest guguștiuc. Ps.in foto nu este neica nimeni goga,este pmpistul REMETAN,un alt imberb...ii cumpără Dragnea la bucată,precum porcii în târg ,despre ce politruci vb....

  raspunde comentariului
 • Ardelean

  18 iunie 2017 17:23

  Plină clasa politică de impostori precum acest guguștiuc. Ps.in foto nu este neica nimeni goga,este pmpistul REMETAN,un alt imberb...ii cumpără Dragnea la bucată,precum porcii în târg ,despre ce politruci vb....

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design