16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăTechCluj-Napoca: 70 de ani de la eliberarea oraşului, Emil Boc şi Elena...

Cluj-Napoca: 70 de ani de la eliberarea oraşului, Emil Boc şi Elena Udrea au depus o coroană de flori din partea PMP

Preşedintele PMP, Elena Udrea, şi primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, au depus, sâmbătă, o coroană de flori din partea PMP la Cimitirul Eroilor, la ceremonia de aniversare a 70 de ani de la eliberarea oraşului de sub ocupaţia horthyistă, deşi la manifestare au depus o coroană şi reprezentanţii PDL, scrie Mediafax.

Când a venit rândul partidelor, Emil Boc a depus coroana de flori din partea PMP, alături de Elena Udrea şi de mai mulţi membri ai PMP, şi nu din partea PDL, al cărui membru este. Boc a stat alături de Udrea şi la finalul manifestării, când a avut loc defilarea gărzii militare de onoare, după care a plecat împreună cu aceasta la Huedin şi la Târgul de la Negreni, judeţul Cluj, în campanie electorală pentru prezidenţiale. 

La manifestare a participat şi preşedintele PMP, Elena Udrea, care a depus o coroană de flori din partea Camerei Deputaţilor, alături de deputatul PSD Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, şi de deputatul Adrian Gurzău, liderul PMP Cluj.

Cei doi nu au făcut declaraţii, doar Elena Udrea a spus că România va învinge Ungaria cu 2 la 0.

La ceremonia din Cimitirul Eroilor au mai fost prezenţi prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcan, care a ţinut şi el un discurs, consilieri judeţeni, reprezentanţi ai unor instituţii publice şi militare. Au mai fost depuse alte coroane de flori din partea unor instituţii publice – între care şi Primăria, coroana fiind depusă de către Emil Boc -, a unor asociaţii de veterani, a Armatei, dar şi a partidelor.

Cele mai citite

U Cluj și-a adus golgheter! Cel mai bun marcator din Armenia a semnat cu „șepcile roșii”

Universitatea Cluj a oficializat transferul atacantului armean Artur Miranyan, golgeterul campionatului Armeniei, care vine liber de contract la echipa lui Ioan Ovidiu Sabău. Golgeterul Armeniei,...

Fonduri Elvețiene: Oxigen financiar pentru IMM-urile din România

Peste 55 de milioane de franci elvețieni sunt la dispoziția IMM-urilor pentru investiții în sectorul productiv Ministrul Marcel Boloș și ambasadorul Elveției în România, Massimo...
Ultima oră
Pe aceeași temă