9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechCare este greşeala pe care Firea crede că Ponta NU trebuie să...

Care este greşeala pe care Firea crede că Ponta NU trebuie să o facă

Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat, luni, că liderii social-democraţi nu au fost informaţii cu privire la vreo intenţie a lui Victor Ponta de a demisiona din funcţia de prim-ministru, fapt care ar fi o greşeală din partea premierului, scrie Mediafax.

Sub nicio formă premierul Victor Ponta nu va demisiona din funcţia de prim-ministru, deci nu are de ce să ne informeze cu privire la o demisie. Ar fi o mare pierdere şi aceea ar fi într-adevăr o greşeală“, a declarat Firea, întrebată dacă premierul Ponta a informat conducerea PSD cu privire la o astfel de intenţie.

Şi Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, crede că decizia lui Victor Ponta de a se retrage de la conducerea PSD a fost una personală şi şi-a exprimat speranţa că Ponta nu va face o a doua greşeală prin retragerea de la Guvern.

Premierul Victor Ponta a fost pus sub inculpare, luni, în dosarul în care este urmărit penal, alături de Dan Şova, iar procurorii urmează să identifice bunurile acestuia, pentru ca o parte să fie puse sub sechestru, potrivit unor surse judiciare.

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă