7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăPoliticăOprişan: "Dragnea a uitat să se mai consulte cu colegii de partid...

Oprişan: “Dragnea a uitat să se mai consulte cu colegii de partid în anumite decizii”

„Dragnea a condus PSD în toată această perioadă, obţinând, împreună, cel mai bun rezultat din istoria PSD la alegerile parlamentare din 2016. Dar sigur că, ocupat fiind cu guvernarea şi fiind preocupat de procesul legislativ şi fiind preşedintele Camerei Deputaţilor, eu cred că în câteva rânduri a uitat să se mai consulte cu colegii de partid în anumite decizii pe care le-a luat de-a lungul timpului. E vorba de unele numiri. De exemplu, domnul Dragnea nu s-a consultat cu partidul când a făcut numirea preşedintelui Curţii de Conturi. Nu s-a consultat cu partidul decât formal, în momentul în care, de exemplu, s-a stabilit lista membrilor Guvernului României. Numele au fost aduse la cunoştinţă şi colegii noştri, cu bună-credinţă, au dat un cec în alb preşedintelui partidului, inclusiv la numirea lui Sorin Grindeanu”, a susţinut Oprişan, la Antena 3.

De asemenea, preşedintele CJ Vrancea a precizat că nu există tabere în PSD şi că este exclusă o ruptură între premierul Mihai Tudose şi conducerea partidului.

În ceea ce priveşte scrisoarea pe care preşedintele executiv al PSD Niculae Bădălău a transmis-o conducerii partidului, Oprişan a spus că merită discutată în cadrul formaţiunii.

„Este un document care merită discutat în cadrul Comitetului Executiv al partidului şi în cadrul Comitetului Naţional, pentru că întotdeauna învăţăm din mers şi învăţăm şi din greşelile pe care le facem”, a subliniat Marian Oprişan.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a transmis o scrisoare liderilor partidului în cadrul şedinţei Comitetului executiv de luni, în care a precizat că PSD a acceptat suspendarea democraţiei interne, lucru pe care îl consideră o eroare care trebuie asumată de formaţiune.

Cele mai citite

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă