VIDEO. Procurorul Mihaela Moraru Iorga: Kovesi a cerut reținerea Elenei Udrea "chiar și pentru o noapte". Nu este DNA versus DNA, este un război al unei persoane pentru putere

de Iulia Iancu , 04 iulie 2017 - stire actualizata la ora 20:15, 04 iulie 2017
VIDEO. Procurorul Mihaela Moraru Iorga: Kovesi a cerut reținerea Elenei Udrea "chiar și pentru o noapte". Nu este DNA versus DNA, este un război al unei persoane pentru putere

Procurorul Mihaela Moraru Iorga a acuzat-o, marți, pe șefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a făcut presiuni pentru reţinerea Elenei Udrea, ”chiar şi pentru o noapte”, deşi nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului şi atunci ”totul era doar un circ mediatic”. În replică, Elena Udrea a declarat că va depune o plângere împotriva lui Kovesi.

”În situaţia privind dosarul Elenei Udrea în care Parlamentul a da aviz pentru reţinere, nu şi pentru arestare şi în care am ieşit şi am spus clar la acel moment ca atât timp cât nu avem arestare, nu se impune reţinerea că ar însemna să facem doar un circ mediatic. Am închis telefonul, am luat măsura controlului judiciar pe cauţiune şi consider că a fost o măsura corectă având în vedere avizul Parlamentului.

Nu mi-a spus în mod direct, pentru că nu procedează niciodată în mod direct. Sună, întrebă sau efectiv intervenea printr-un procuror şef adjunct care era coordonatorul secţiei a doua. Mi-a spus ca opinia conducerii este ca ar trebui reţinută pentru că există aviz de reţinere. A fost mesajul doamnei procuror şef . Chiar şi pentru pentru o noapte. Ceea ce mi s-a părut bizar. Şi este motivul pentru care în noaptea aia mi-am inchis telefonul”, a declarat procurorul Mihaela Moraru Iorga.

Aceasta a mai spus că tensiunea dintre ea şi Kovesi era de mult timp fiind ”determinată probabil de faptul că nu am dat curs anumitor solicitări”, susţine procurorul.

În replică, fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, pentru știripesurse.ro, că Laura Codruța Kovesi trebuie să demisioneze, în urma acestor dezvăluiri.

"Sunt șocată. Este incredibil. Acum m-a sunat avocatul să-mi spună. Știam că s-au făcut presiuni să fiu arestată. Înainte puteau să spună că vorbesc eu, o inculpată, dar acum o spun chiar procurorii. Kovesi trebuie să demisioneze. O să-i fac plângeri peste tot în lumea asta. Vorbesc cu avocatul și vom vedea ce se poate face", a declarat Elena Udrea pentru stiripesurse.ro.

Comentarii

 • Ion

  05 iulie 2017 11:09

  Daca afirmatia e reala de ce nu apare inregistrarea la RTV.

  raspunde comentariului
 • Sorin

  04 iulie 2017 21:37

  Tovarasa cartita incompetenta, ce vrei sa spui ca coana Nutii e fata mare? Sau ca nu a furat nimic? Unde erau cinstitii? Gunoaie comuniste!

  raspunde comentariului
 • UBAFCA

  04 iulie 2017 21:14

  Noi Kodrutzo, te iubim, ca kat ine, nu gasim !

  raspunde comentariului
 • Art. 304 Cod Penal -Divulgarea informatilor secrete !

  04 iulie 2017 19:31

  "NOBODY vinde DNA -SIGURANTA NATIONALA al Romaniei NATO " !Spionajul platit in potriva Sigurantei Nationale al ROMANIEI-NATO DNA si publicarea Propagandista cu manipulare maxima oferita de Media la comanda PSD-KGB in interesul CORUPTIEI spalare si sutragere de bani Publici pentru Moscova in potriva Interesului National al Romaniei nu are voie de data asta sa fie nepedepsita conform Legii !!!PS =Art. 304 Noul Cod Penal- Divulgarea informaiilor secrete de serviciu sau nepublice Infraciuni de serviciu

  raspunde comentariului
 • Lucian

  04 iulie 2017 18:26
 • Lucian

  04 iulie 2017 18:25

  Nu ti a spus in mod direct, fiindca nu ti a sous de loc, corupto! Arunci fumigene pt fraieri, hai! da o fuga la latrina 3 si insinueaza acolo mai departe! nu va crapa obrazul de rusine, cata nesimtire, cat tupeu!

  raspunde comentariului
 • rusine doamna

  04 iulie 2017 18:21

  la munca campului daca nu-ti faci datoria

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design