Vaslui: Soţia şefului ISU, singurul candidat respins la un concurs pentru un post de ofiţer în instituţie, după ce nu a reuşit să obţină nici nota 1.00 la proba sportivă

de Florin Budescu , 06 august 2017 - stire actualizata la ora 14:05, 06 august 2017
Vaslui: Soţia şefului ISU, singurul candidat respins la un concurs pentru un post de ofiţer în instituţie, după ce nu a reuşit să obţină nici nota 1.00 la proba sportivă

Soţia şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, subofiţer în cadrul instituţiei, a fost singurul candidat respins la un concurs de trecere în corpul ofiţerilor unităţii, după ce nu a reuşit să obţină nici măcar nota 1.00 la proba sportivă de ”viteză”, informează News.ro.

Concursul pentru ocuparea posturilor de execuţie vacante de ofiţeri de către maiştrii şi subfiţerii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui a fost picat de către soţia inspectorului şef al insituţiei, Ghiorghe Blagoci, potrivit site-ului ISU Vaslui, în condiţiile în care nu a reuşit să treacă testele fizice.

Plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci nu a obţinut nici măcar nota 1.00 la proba sportivă ”viteză”, ceea ce a determinat-o să abandoneze ulterior susţinerea celorlalte două teste de evaluare a performanţelor fizice, respectiv ”abdomene” şi ”rezistenţă pe distanţa de 800 de metri”.

Astfel, pentru a fi notată cu 1.00, soţia şefului ISU trebuia să scoată timpul de 12,9 secunde pe distanţa de 50 de metri. Însă, cu 13,44 secunde, Mihaela Gabriela Blagoci nu s-a încadrat în grila prevăzută de concurs. În aceste condiţii, din cei 12 candidaţi prezenţi la concursul pentru postul de ”ofiţer I - analiză, evaluare şi coordonare intervenţie”, soţia şefului ISU a fost singura respinsă, restul concurenţilor obţinând, cu o singură excepţie, nota 10.

Dacă ar fi trecut, totuşi, de proba de ”viteză”, plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci trebuia să facă 11 abdomene pentru nota 10 şi să scoată măcar 6 minute şi 55 de secunde pentru a fi notată cu 5 la proba de ”rezistenţă”. Media finală pentru a fi declarat admis la evaluarea testelor performanţelor fizice este minimum 6.00.

Comentarii

 • Mihaela

  06 august 2017 19:09

  Va oferim lucru pe internet cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email dia_bacsyahoo.com

  raspunde comentariului
 • breaking news?

  06 august 2017 18:09

  ce relevanta are si cui ii foloseste aceasta stire?Faptul ca trebuie dat in ziar ca exista rude iubite acolo sus care in mod extraordinar pot sa pice un examen pentru un job spune multe despre Romania. Asta este o exceptie iar fapta trebuie inregistrata si facuta public, vedeti ma tugulanilor, cata cinste si corectitudine? Prefer sa aud noua intamplari de genul asta la fiecare intamplare despre pile, cunostinte si relatii dar din pacate proportia este inversa.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design