9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportPSD Ilfov: Absenţa de şedinţa CJ, justificată de documente

PSD Ilfov: Absenţa de şedinţa CJ, justificată de documente

Absenţa consilierilor formaţiunii PSD de la şedinţa Consiliului Judeţean de joi, reclamată de Marian Petrache, a fost justificată prin faptul că nu au fost prezentate unele documente privind societatea de apă, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat PSD Ilfov, decizia în privinţa societăţii de apă şi canal de majorare a capitalului social a fost amânată la o şedinţă anterioară, din 9 octombrie, deoarece se dorea a fi prezentate “atât bugetul fluxurilor de lichidităţi (cash flow) cât şi planul de redresare al societăţii”, dar şi grila de salarizare sau gestiunea patrimonială. Potrivit comunicatului, decizia a fost ca subiectul să fie reluat într-o şedinţă viitoare a consiliului judeţean.

“La data de 31 octombrie 2013, consilierii judeţeni au fost convocaţi la şedinţa extraordinară având un singur punct pe ordinea de zi, şi anume majorarea de capital a societăţii (de apă şi canal, n.r.), fără a ne fi prezentate materialele solicitate în şedinţa anterioară, documente ce ne sunt necesare spre a fi analizate înainte de exprimarea votului”, se precizează în comunicatul PSD Ilfov referitor la acuzaţiile aduse de Marian Petrache.

În plus, reprezentanţii PSD susţin că au acţionat şi vor acţiona “întotdeauna în interesul cetăţeanului care este suveran şi nu în interes politic sau de afaceri ale unor grupuri din preajma Consiliului judeţean”.

De asemenea, PSD Ilfov susţine că problemele din alianţa cu PNL au venit pe fondul unor alocări bugetare realizate de Marian Petrache fără consultarea partenerilor.

Preşedintele CJ Ilfov, vicepreşedintele PNL Marian Petrache, a declarat joi pentru MEDIAFAX că îi cere premierului Victor Ponta să intervină în scandalul de la nivelul Consiliului Judeţean legat de majoritatea realizată de PSD cu PPDD şi PDL, pentru a rezolva situaţia operatorului de apă.

Cele mai citite

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă