Primarul Firea a inaugurat Centrul de Management al Traficului. Câte intersecţii sunt monitorizate

de Iulia Iancu , 18 iulie 2017 - stire actualizata la ora 13:23, 18 iulie 2017
Primarul Firea a inaugurat Centrul de Management al Traficului. Câte intersecţii sunt monitorizate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat, marți, noul centru de management al traficului, declarând că a fost reziliat contractul Primăriei Capitalei cu firma UTI, potrivit Mediafax.

"În acest moment, contractul a fost reziliat. Doar acest centru funcţionează. L-am realizat de la zero, pe investiţia Primăriei Capitalei prin Administraţia Străzilor, deci practic acum putem să vorbim despre un centru de management al traficului care este cu adevărat al Primăriei Capitalei, este gestionat de angajaţii noştri, iar informaţia merge direct la cei care trebuie să ia decizia pentru fluidizarea traficului", a declarat, marţi, Gabriela Firea la inaugurarea noului Centru de Management al Traficului din cadrul Primăriei.

Întrebat dacă se vor cere despăgubiri, edilul a declarat că juriştii din Primăria Capitalei analizează acest lucru, o decizie în acest sens urmând a fi luată.

Primarul general a precizat că în sistemul Centrului de Management al Traficului sunt integrate 215 intersecţii din Capitală, urmând ca până la finele lui 2017 să mai fie racordate încă 60 de intersecţii.

Comentarii

  • eu

    21 iulie 2017 12:59

    Bani aruncati pe fereastra, nu se simte deloc in trafic si suntem in perioada vacantelor, cand se vor intoarce studentii si oamenii din vacante o sa fie jale. Sunt o gramada de masuri care ar ajuta dar noi preferam sa ne laudam la fiecare virgula pusa pe un contract ca doar trebuie sa stam bine la imagine nu la realizari... la Ciurel lucreaza o mana de oameni, numarul parcarilor ramane relativ constant pe cand numarul masinilor creste galopant. Viziune zero

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design