5.5 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportPrimarul Firea a inaugurat Centrul de Management al Traficului. Câte intersecţii sunt...

Primarul Firea a inaugurat Centrul de Management al Traficului. Câte intersecţii sunt monitorizate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a inaugurat, marți, noul centru de management al traficului, declarând că a fost reziliat contractul Primăriei Capitalei cu firma UTI, potrivit Mediafax.

"În acest moment, contractul a fost reziliat. Doar acest centru funcţionează. L-am realizat de la zero, pe investiţia Primăriei Capitalei prin Administraţia Străzilor, deci practic acum putem să vorbim despre un centru de management al traficului care este cu adevărat al Primăriei Capitalei, este gestionat de angajaţii noştri, iar informaţia merge direct la cei care trebuie să ia decizia pentru fluidizarea traficului", a declarat, marţi, Gabriela Firea la inaugurarea noului Centru de Management al Traficului din cadrul Primăriei.

Întrebat dacă se vor cere despăgubiri, edilul a declarat că juriştii din Primăria Capitalei analizează acest lucru, o decizie în acest sens urmând a fi luată.

Primarul general a precizat că în sistemul Centrului de Management al Traficului sunt integrate 215 intersecţii din Capitală, urmând ca până la finele lui 2017 să mai fie racordate încă 60 de intersecţii.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă