6.1 C
București
duminică, 17 martie 2024
AcasăSportPremierul Mihai Tudose va avea, joi, o convorbire telefonică cu președintele Comisiei...

Premierul Mihai Tudose va avea, joi, o convorbire telefonică cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Premierul Mihai Tudose va avea, joi, o convorbire telefonică, de la ora 11.00, cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Această discuție apare la scurtă perioadă după vizita șefului Executivului la Bruxelles, pentru discuţii cu mai mulţi oficiali europeni printre care şi Juncker, cu care s-a întâlnit pe 11 iulie. 

În prima jumătate a lunii iulie, premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, la Bruxelles, cu preledintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Potrivit Guvernului, în cadrul primei sale vizite externe în calitate de șef al Executivului, Mihai Tudose a transmis mesajul că România este un partener serios în Uniunea Europeană, care își va respecta toate angajamentele asumate. Totodată, cu această ocazie, au fost prezentate prioritățile actualului Guvern, cu accent asupra temelor economice, dar și poziția României privind viitorul UE, pregătirea preluării președinției Consiliului European și îmbunătățirea absorbției fondurilor europene.

Știre în curs de actualizare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă