Mihai Tudose:"Guvernul nu trăiește în realități paralele"

de Iulian Budușan , 13 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 21:25, 13 noiembrie 2017
Foto: Arhivă

Premierul Mihai Tudose a anunţat, luni, pe Facebook, că a primit asigurări din partea managerului Coca-Cola România că această companie nu va reduce salariile ca urmare a transferului contribuţiilor, dovadă a faptului că Guvernul nu trăieşte într-o lume paralelă, ”aşa cum reclamă unii sindicalişti”.

”Am avut astăzi o întâlnire cu managerul general al Coca-Cola HBC România şi preşedinte al Camerei de Comerţ Americane în România (AmCham), Jaak Mikkel. Acesta mi-a dat asigurări că nu vor exista scăderi salariale ca urmare a transferului contribuţiilor sociale”, a scris Mihai Tudose.

Premierul susţine că reacţia mediului de afaceri la măsura transferului contribuţiilor sociale va duce la o economie sănătoasă.

”Faptul că o mare companie precum Coca-Cola a înţeles că transferul contribuţiilor reprezintă o oportunitate pentru a-şi fideliza angajaţii este încă o dovadă că nu trăim în realităţi paralele, aşa cum reclamă unii sindicalişti şi că această măsură va conduce la o economie sănătoasă. Coca-Cola are în România peste 1500 de angajaţi, iar indirect susţine 19.900 de locuri de muncă, aducând 448 de milioane de euro pentru economia românească”, a concluzionat premierul.

Comentarii

 • Daniel

  14 noiembrie 2017 5:36

  Nu mai beau COCA COLA începând de astăzi!

  raspunde comentariului
 • Cokistan

  13 noiembrie 2017 21:44

  Ce aduce Coca Cola pentru economia romaneasca mai Tudosie ? Baaaah, nu v-ati saturat de Coca-Cola. Traiti intr-o lume complet paralela. M-as fi mirat sa va intalbiti cu vreun fermier care produce lapte, unt, oua, carne. Voi care nu va vindeti tara v-ati dua direct la Coca-Cola.

  raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design