22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSportPonta a anunțat, în ședința de Guvern, că TVA va scădea la...

Ponta a anunțat, în ședința de Guvern, că TVA va scădea la 20%

După ce a plecat de la sediul DNA, unde a fost citat pentru a i se prezenta rezultatele expertizei independente, Ponta a mers la Palatul Victoria, unde în jurul orei 12:23 a condus o prima şedinţă de Guvern, după vacanţa pe care a avut la Miami şi în Caraibe.

Ponta a declarat că a mers dimineaţa la Palatul Cotroceni unde a vorbit cu preşedintele Iohannis despre Codul Fiscal. Premierul a anunţat că TVA va scădea la 20% şi nu la 19%, aşa cum apare în Codul Fiscal votat în unanimitate de către Parlament la sfârşitul lunii iunie.

CITEŞTE ŞI  Victor Ponta a ajuns DIN NOU la DNA. Ce arată noua expertiză DNA privind prejudiciul produs de premier

Ponta i-a cerut ministrului Sănătăţii să pregătească ordonanţa de urgenţă pentru miercurea viitoare care prevede creşterea cu 25% a salariilor medicilor. Referitor al celelalte categorii bugetre, premierul a declarat că ele au dreptate, însă Guvernul dă atât cât poate pentru că nu are de unde. 

CITEŞTE ŞI  Alina Gorghiu anunţă ca PSD este de acord cu o nouă variantă a Codului Fiscal  

Ponta i-a cerut ministrului Agriculturii să realizeze o situaţie clară a pagubelor produse de secetă. Premierul i-a mulţumit şi vicepremierului Oprea şi l-a rugat să facă toate eforturile pentru a-l ajuta pe poliţiştul rănit extrem de grav de afaceristul turc.

CITEŞTE ŞI  Ponta: Salariile medicilor CRESC cu 25% de la 1 OCTOMBRIE. Care este IMPACTUL BUGETAR

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Julian Assange a fost eliberat

"Julian Assange este liber", părăsind Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de lângă Londra unde a fost încarcerat timp de cinci ani, a...

A început Evaluarea Națională. Recomandările Ministerului Educației pentru elevi

Evaluarea Națională pentru absolvenții de clasa a VIII-a începe astăzi, iar Ministerul Educației (ME) a transmis, pe pagina sa oficială de Facebook, o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă