6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportDragnea a subliniat că toți membrii BPN le-au cerut celor doi miniștri...

Dragnea a subliniat că toți membrii BPN le-au cerut celor doi miniștri să nu demisioneze

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat, într-o conferință de presă, o serie de motive pentru care Sevil Shhaideh și Rovana Plumb au primit susținerea partidului, unul dintre acestea fiind legat de pozițiile cheie pentru România ocupate în guvern.

"Ele au prezentat, pe scurt, o informare succintă despre cele două acte normative. Fără niciun fel de excepție, toți colegii din BPN și Călin Popescu-Tăriceanu le-au cerut ferm să nu demisioneze, enunțând mai multe motive. (…) S-a discutat mult despre pozițiile în care se află cele două colege — două poziții cheie în guvern, obiective asumate foarte serioase și strategice pentru statul român (…).

Alte motive s-au referit la subiectul în sine și anume natura celor două acte normative — hotărâri de guvern — și anume transferul unui imobil de la public la public. Este vorba de un transfer al unui imobil din domeniul public al statului la un domeniul public al unei autorități locale, așa cum sunt sute de exemple în România și vor mai fi. (…) Un astfel de precedent este extrem de periculos", a declarat Dragnea la finalul BPN al PSD.





 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă