27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSportComisia de inventariere a arhivei SIPA începe să lucreze miercuri, a anunțat...

Comisia de inventariere a arhivei SIPA începe să lucreze miercuri, a anunțat ministrul Tudorel Toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, marţi seară, că a convocat Comisia de inventariere a arhivei SIPA, aceasta urmând să îşi înceapă activitatea mâine (miercuri), de la ora 10.30.

Ministrul Toader a făcut acest anunț pe pagina lui de Facebook.

„Vivat justitia! Pentru mâine, la orele 10.00, am convocat Comisia de inventariere a arhivei SIPA. Membrii Comisiei vor alege preşedintele acesteia. La orele 10.30, Comisia va începe activitatea de inventariere a arhivei!”, a scris Tudorel Toader.

Ministrul Justiţiei anunţase duminică, tot pe Facebook, că luni va transmite către Ministerul Public rezultatele verificărilor privind deţinerea certificatelor ORNISS de către vizitatorii arhivei SIPA.

„Arhiva SIPA – evoluţii! În cursul zilei de mâine voi transmite către Ministerul Public rezultatele verificărilor privind deţinerea de certificate ORNISS de către vizitatorii arhivei SIPA! Până miercuri, Secretariatul General al Guvernului urmează să ne transmită cele două propuneri pentru constituirea Comisiei de inventariere a arhivei. Consiliului Superior al Magistraturii, solicitat în scris să se consulte cu asociaţiile profesionale în vederea desemnării unui magistrat care să devină membru în Comisia de inventariere, nu a formulat nici un răspuns! În cursul zilei de miercuri (12 iulie), după desemnarea preşedintelui, Comisia îşi va începe activitatea!”, anunțase duminică, pe pagina lui de Facebook, Tudorel Toader.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Echipamente agricole esențiale pentru o fermă

Echipamentele agricole sunt indispensabile pentru o activitate prosperă. Acestea sunt necesare pentru optimizarea proceselor, precum și pentru obținerea unor producții de calitate, indiferent că...

Tapetul din living: Sfaturi utile pentru alegere și îngrijire

Livingul este spațiul în care petrecem o bună parte din timpul liber de acasă, fie că o facem pentru a ne relaxa sau pentru...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă