Cioloș, către internauți: Nu vindem Portul Constanța

de Avram Eliza , 13 martie 2016 - stire actualizata la ora 16:24, 13 martie 2016

Premierul Dacian Cioloș a răspuns, pe Facebook, internauților care i-au pus întrebări. Unul dintre ei l-a întrebat pe șeful Executivului dacă va vinde Portul Constanța olandezilor, în schimbul aderării la spațiul Schengen. 

”Nu, nu am de gând să vând nimic, nici portul Constanța și nici altceva. E păcat că unii care cred că lovesc în mine cu astfel de speculații iresponsabile, lovesc de fapt în România și învrăjbesc oamenii”, a scris Cioloș pe pagina sa oficială de Facebook. 
El a mai fost întrebat și despre semnarea unui nou acord cu Fondul Monetar Internațional (FMI), dar și despre noul site privind transparentizarea bugetară. 

” Dimpotrivă, am spus deja la început de mandat că nu cred că în situația actuală România are nevoie de un acord cu FMI.”, a scris premierul, fiind întrebat de un alt internaut despre încheierea unui nou tratat cu FMI. 

Vineri, Guvernul a lansat platforma transparenta-bugetara.gov.ro, unde toate ministerele vor trebui să încarce datele privind modul cum au cheltuit banii publici. 

Loading...

Comentarii

  • foarte bine!

    13 martie 2016 17:52

    dar domnule premier, Curtea de Conturi a aratat ca OMV nu a respectat contractul ce cumparare a Petrom, si ca se poate denunta aceasta intelegere. Aveti curajul sa luati inapoi Petromul? Eventual le dam si colosala suma de 600 milioane inapoi, poate mai gasesc ati patagonezi sa le ofere zacamintele si rafinariile si sondele pe suma asta....

    raspunde comentariului

Ultima ora

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design