22.1 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăSportBăsescu: Nu îi putem reproşa domnului Iohannis lipsa de voinţă

Băsescu: Nu îi putem reproşa domnului Iohannis lipsa de voinţă

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni seară, în cadrul emisiunii "Vorbeşte liber", de la TVR, că nu îi poate reproşa actualului preşedinte, Klaus Iohannis "lipsa de voinţă", însă a precizat că, pentru a putea să-şi desfăşoare activitatea va trebui să pună presiune pe premierul Victor Ponta.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre dosarele Elenei Udrea: Nu am avut nicio informație de la servicii

"Ce nu îi putem reproşa domnului Iohannis este lipsa de voinţă. Este devreme să îl judecăm pe domnul preşedinte. Ce cred că nu se va întâmpla este să guverneze cu un cabinet PNL. Cât timp îl mângâi pe corniţe pe domnul Victor Ponta nu se poate întâmpla acest lucru. Iohannis va trebuie să pună presiune pe premierul Ponta. Nu văd presiunea schimbării guvernului", a transmis fostul preşedinte.

Citeşte şi: Băsescu anunţă că va reveni în viaţa publică. De ce a luat această decizie

"Dacă te mai şi boicotează când tu te duci la Paris şi la Bruxelles, şi premierul zboară la Washington, sigur că nu îţi vine bine", a mai declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a mai precizat, cu referire la Klaus Iohannis că "e grea trecerea de la primar al Sibiului, la "primar" de ţară".

Cu privire la poziţia luată de şeful statului faţă de respingerea cererii de urmărire penală cazul Vosganian, Băsescu a declarat că "poziţia luată de Iohannis în acest caz este una corectă".

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă