21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăDragomir: "Kovesi și procurorii implicați trebuie destituiți imediat"

Dragomir: “Kovesi și procurorii implicați trebuie destituiți imediat”

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir reacţionează dur după înregistrările care au zguduit din temelii Direcţia Naţională Anticorupţie. Dragomir susţine că se impune suspendarea urgentă din funcţie atât a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, cât şi a procurorilor implicaţi. El susţine că abuzurile scoase la iveală în înregistrări erau un mod de operare în sute de dosare şi cere ca şi judecătorii care i-au ajutat pe procurorii în cauză să fie deconspiraţi . Dragomir spune că va duce dezvăluirile peste hotare şi va informa atât presa internațională, cât și pe partenerii noștri externi.

“Urmare a dezvăluirilor din această seară, de la postul Antena 3, cer de urgență suspendarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi și a tuturor celorlalți procurori implicați.

Înregistrările relevă modul în care doi procurori creează dovezi falsificate, cum instruiesc un martor să producă dovezi falsificate și cum să inventeze fapte.

Înregistrările făcute publice azi arată cum faptele și acțiunile procurorilor sunt aprobate de către șefa DNA Laura Codruța Kovesi. Acești doi procurori au fost lăudați în trecut, în public, de către Laura Codruț Kovesi pentru “performanța și activitatea lor”.

În ultimele șase luni, au apărut mai multe dovezi ale acestui tip de activitate infracțională a DNA și a Laurei Codruța Kovesi în zeci de cazuri. Aceste înregistrări pun în lumină metodele, conspirațiile și activitățile infracționale ale DNA ca modus operandi.

Cer cercetarea lor penală pentru infracțiunile comise (probate prin aceste dezvăluiri) și luarea măsurilor preventive necesare pentru a-i împiedică să șteargă urmele sau să se sustragă.

Va trebui să se investigheze urgent activitățile echipei Coldea – Dumbravă în aceste dosare, implicarea DNA, SRI și SPP în aceste abuzuri. Va trebui să îi deconspirăm pe judecătorii acoperiți care au primit ordine, au distrus oameni, companii, destine.

Acest mod de lucru a fost un mod de operare în sute de dosare, în care au fost mii de interese politice, personale, economice și materiale.

A venit vremea ca acești procurori și ceilalți care au comis infracțiuni și au făcut abuzuri să meargă la pușcărie. Iar toți cei care i-au sprijinit politic trebuie să răspundă. Acești procurori infractori au fost numiți, nimeni nu i-a ales niciodată.

Dacă în România am mai avea conducere a statului și conducere politică, începând de mâine dimineață ar trebui întreprinse în regim de urgență toată măsurile necesare pentru a opri abuzurile procurorilor și pentru a remedia situația celor abuzați!

Legea trebuie să fie egală pentru toți!

Începând din această seară, voi informa atât presa internațională cât și pe partenerii noștri externi cu privire la toate aceste fapte.”, scrie Daniel Dragomir.

Cele mai citite

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă